Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Elindult a nevezés a #kattanjki Fotópályázatra, ahol a szervezők portéfotókat várnak. A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 323.500 Ft értékben.

Ezen a pályázaton a profik és a hobbifotósok külön kategóriában indulnak. A zsűrit pedig a fotós szakma olyan jeles képviselői alkotják, mint Schram András, Nagy Hajni és Fehér-Tarcsi Erzsébet.
Milyen fotókkal lehet nevezni?

Férfi vagy női portré-, gyerek-, családi, kismama, illetve újszülött fotókat várnak.
Milyen kategóriákban lehet indulni?

Hobbi (amatőr) és profi kategóriában mérettethetik meg magukat a pályázók.

Friss információért és inspirációért érdemes követni a pályázat Facebook oldalát (https://www.facebook.com/kattanjkifotopalyazat), részletes nevezési feltételek pedig a kezdeményezés honlapján találhatók (https://fotopalyazat.com/).
Meddig lehet képeket beküldeni?

A nevezési határidő 2021. április 18. éjfél.
Mi ez az egész #kattanjki?

A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt fotós anyukák indították el. Úgy érezték, be vannak zárva a napokba, kicsit „bekattantak”, próbáltak túlélni, kapaszkodni a szép pillanatokba. Hisznek benne, hogy a fotózás terápia, és nemcsak a fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszik, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”.

A #kattanjki az önzetlen tudásmegosztásról és inspirációról szól. Ez a pályázat pedig a #kattanjki kihívásokból nőtte ki magát, amelynek során különböző témákban várták a fotókat az Instagramon a #kattanjki hashtaggel ellátva, illetve a #kattanjki – inspiráció fotózáshoz Facebook csoportban. A pályázatot két alapító tag, Akszjonovics Aljona és Ihász Ingrid szervezi.

Share.

About Author

Szita Péter