Koncertfotó pályázatot hirdet a Szerencsejáték Zrt és az A38 Hajó!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Talentométeren a Szervezők idén a legjobb zenészek és ifjú borászok mellett az ország legtehetségesebb koncertfotósait is keresik.

Koncertek, fiatal tehetségek, zene és bor. Biztosan a legjobb összeállí­tás egy emlékzetes estéhez, melynek pillanatait érdemes megörökí­teni. A tánctéren és a szí­npadon tevékenykedő fotósoknak tehát fontos szerepük van egy abban, hogy egy koncerten megszerzett élményeink felidézhetővé, teljessé váljanak. A folyamatos élő televí­ziós adásokat és fotós tartalmakat gyártó A38 Hajó csapata tisztában van az esemény megörökí­tésének fontosságával. így született a döntés, hogy idén koncertfotó pályázatot is kapcsoljanak az ország legátfogóbb tehetségkutató versenyéhez, a Talentométerhez.

Ahogyan a másik két “talentós” versenyszámban, úgy a fotópályázat ágában is szakmai zsűri bí­rálja el a beérkezett pályamunkákat. A bí­rák asztalánál többek között helyet foglal a Magyar Fotógráfusok Házának egyik alapí­tója, Bánkuti András és az A38 Hajó hivatalos fotósa, Somay Márk. A nyertes kép kiválasztásában azonban csak részleges szerepe van a művész uraknak, mivel a verseny weboldalán (fotopalyazat.talentometer.hu) a közönség is szavazhat a legjobb fotókra.

A legjobb koncertfelvételek viadala értékes dí­jakért folyik. A legjobb 25 pályamunkát az A38 Kiállí­tótérben rendezett kiállí­táson mutatják be június 6. és 9. között. A győztes fotó készí­tője – a Sziget Kft. felajánlásából – 2014-ben a Volt és a Balaton Sound fesztiválokon hivatalos fotós bérlettel vehet részt. így lehetősége nyí­lik a legnagyobb világsztárokat fotózni, testközelből. A fődí­j kiegészí­téseképp egy 1 éves Digitális Fotó Magazin előfizetéssel lesz gazdagabb a legjobb kép tulajdonosa – a verseny szakmai partnerének jóvoltából. A második és harmadik helyezettek további fotós passokkal térhetnek majd haza, mí­g a közönségdí­jas Somay Márkkal tölthet egy egész napos fotós workshopot.

A lehetőség tehát minden fotós számára adott. Nem kell mást tenni, mint 2014. május 20-ig jelentkezni, és 5 db nagyfelbontású koncertfotót feltölteni a fotopalyazat.talentometer.hu oldalra. A végeredmény kihirdetésére, ünnepélyes keretek között június 8-án az A38 Kiállí­tótérben kerül sor, a győztes fotók kiállí­tásának megnyitóján.

Share.

About Author

Admin