II. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A HUNTINGPress Nemzetközi Fotóügynökség ismét meghirdeti nemzetközi, nyilvános fotópályázatát. A világ bármely részéről várjuk profi és amatőr fotósok felvételeit. A fotópályázat témája: “Párzás”.

A téma ismét igen sok lehetőséget kí­nál a fotósok számára: az apró rovarok párzása ugyanúgy téma, mint a rétisasok szerelmes röpte, vagy akár az őzek üzekedésének beteljesülése, a borí­tás.

A beérkezett pályázati anyagokat a megszokott módon a Magyar VADíSZLAP szerkesztősége fogja elbí­rálni. A zsűri által legjobbnak í­télt három fotó készí­tői egyhetes foto-szafarin vehetnek részt a HM VERGA Zrt., a Bakonyerdő Zrt. illetőleg a Gemenc Zrt. területén 2015 szeptemberében.

A pályamunkák válogatott anyagából kiállí­tást szervezünk 2015 februárjában, a XXII. FeHoVá-n.

A pályázat részleteiről a HUNTINGPress.eu oldalon adunk négy nyelven tájékoztatást. Ugyanitt közöljük a megmérettetés végeredményét 2014. november 20-án.

A maximum 10 felvételből álló pályázati anyagot .jpg formátumban CD-n (1031 Budapest, Rozália utca 59/a.) vagy e-mailen (foto@fotohunting.hu) küldheti, nevezheti be a pályázó. Mind a postai úton, mind az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, cí­mét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók cí­mét. Pályázni az eredeti képekből készí­tett nézőképekkel lehet, amelyeknek mérete a fotó hosszabbik oldalán minimum 1900 px.

A dí­jazott és kiállí­tásra beválogatott munkákat utólag nagy felbontásban is el kell küldenie a pályázónak.

A beküldési határidő 2014. november 15.

A Fotóügynökség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött pályázati anyagokat – az eredményhirdetés után – beemelje kí­nálatába, í­gy a pályázatra jelentkezés feltétele, hogy a fotós szerződést kössön a Fotóügynökséggel.

Minden eladott felvétel után a szerző megkapja a honoráriumát. A Fotóügynökség honlapján az alábbi cí­men lehet regisztrálni:

http://fotohunting.hu/hu/csatlakozas

Más fotópályázaton dí­jazott képeket a pályázók NEM küldhetnek be. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek.

Share.

About Author

Admin