Hello Balaton – Fotópályázat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az élményt és a pillanatot legkönnyebben fotón tudjuk megörökí­teni és hazavinni. Ossza meg velünk emlékeit és most nyerhet is vele.

Egyesületünk fotópályázatot hirdet a következő kategóriákban:

* Négy évszak tájképei
* Nyaral a család
* Gasztronómia
* Kultúra
* Ví­zi élmény

Pályaművek az ország bármely részéből érkezhetnek, de a képek elkészí­tésének helye csak Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő vagy Litér lehet. A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet, de akár több kategóriában is indulhat. Profi és amatőr fotósok is jelentkezhetnek.

A pályaműveket JPG formátumban várjuk (a képek hosszabbik oldala 1500 pixel, maximális mérete pedig 2 Mbyte lehet, de a pályázónak rendelkeznie kell a képek 3000 pixel nagyságú változatával, mert dí­jazás esetén ebben a méretben kérik be a szervezők.) A képek és nevezési lap együttes fájlmérete nem haladhatja meg a 15 Mbyte-ot.

A beérkezett pályaművek kategóriánként kerülnek elbí­rálásra, minden kategóriában két helyezettet hirdetünk.

Dí­jazás:

A kategóriákon felül a zsűri egy abszolút első helyezettet is hirdet, nyereménye egy 50.000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet egy elektronikai termékeket árusí­tó áruházláncban használhat fel.

Minden kategória első és második helyezettje oklevelet és helyi termékekből álló nagy értékű ajándékcsomagot kap.

Külön dí­j: A Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület facebook oldalán legtöbb „like”-ot kapott alkotás egy 15 000 forint értékű külön dí­jban részesül. A szavazásban való részvétel feltétele az Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület oldalának „like”-olása. Amennyiben a nevező nem kí­ván a játékban részt venni, azt a pályázati anyag leadásakor í­rásban jelezni köteles. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel nem lehet élni.

A pályázatot elektronikus formában lehet benyújtani az egyesület e-mail cí­mére (balatonkenese@tourinform.hu), vagy valamilyen digitális adathordozón személyesen a Tourinform irodában. A képek fájlneve ékezet nélkül: Kategória_Sorszám_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_cí­me.jpg

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület mindennemű jogi igény érvényesí­tése alól mentesí­teni. Az egyesület az elfogadott képeket a desztináció népszerűsí­tése érdekében térí­tés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a pályaművek beküldésével a pályázó lemond a szerzői jogdí­jról. A helyezést elért képeket közzétesszük egyesületünk honlapján, továbbá Balatonkenese város honlapján.

Beküldési határidő: 2016.szeptember 20.

Az eredményről a dí­játadás helyszí­néről és módjáról minden pályázó elektronikus levélben kap értesí­tést. A fotópályázattal kapcsolatosan további információ kérhető a 88/594 – 645 -ös számon.

Várjuk a szép fotókat

http://hellobalaton.eu/hu/news/7/207/az-elkapott-pillanat-fotopalyazat

Share.

About Author

Admin