Fujifilm Aspekt pályázat – Fókuszban a városod!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Fujifilm útjára indí­tja az év legvárosibb fotópályázatát. íšgy érzed, egyedi látásmódod nem csak a turisták számára lenne újszerű? Mutasd meg és nyerj csúcskategóriás, cserélhető objektí­ves Fujifilm X-T1 és X-M1 gépeket!

A legrátermettebb jelölt az, aki a legmerészebb csavart mutatja be képein keresztül a jól ismert utcákon, hangulatokon. Lépj szintet, váljon belőled profi, városi dokumentarista!

A pályázat főszereplői, a Fujifilm X szériás fényképezőgépei egy pezsgő, urbánus közegben érzik leginkább jól magukat. A tradicionális kialakí­tás és az előremutató technológia olyan izgalmasan olvad össze ebben a gépcsaládban, mint a magyar városokban, ahol a múlt és a jelen ütközése egyre több fotóst inspirál. A FujifilmAspekt látásmódban partnerek ezek a kompakt, de DSLR szinű gépek.

A feladat egyszerű:
1. Kövesd a Fujifilm Hungary Facebook vagy Instagram csatornát!
2. Tölts fel Instagramra, vagy a Fujifilm Facebook-falára #fujifilmaspekt kulcsszóval egy képet saját városoddal, ami bizonyí­tja, hogy a te perspektí­vád a legmegnyerőbb!
3. A verseny második fordulójába 8 elődöntős kerül, akik élőben is megmérettetik magukat a fődí­jakért: a Fujifilm X-T1 és X-M1 városi fényképezőgépekért!

Használd magasabb szinten a mobil fotós platformokat, készí­ts olyan képeket, amire egy okostelefon nem képes! A jelentkezők közül összesen 8 tehetséges pályázó kerül az elődöntőbe, ahol már mesterek segí­tik a legjobb fotók megszületését. Kövess minket a Facebookon, ahol a verseny állása mellett rengeteg hasznos tanácsot kaphattok a kampány mestereitől, a városra szabott fotózásról!

A pályamunkákat 2014. 08. 11. és 2014. 08. 24. között várjuk.

A pályázat mesterei: Viszlay Márk és iambarnie

Fujifilm Facebook: https://www.facebook.com/fujifilmHungary?fref=ts
Fujifilm Instagram: http://instagram.com/fujifilmhungary
Fujifilm Youtube: http://www.youtube.com/user/fujifilmhungary

Share.

About Author

Admin