Fotópályázatot hirdet az Európai Parlament

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fotópályázatot hirdet az Európai Parlament webszerkesztősége. Ha szeret fényképezni, érdeklik az aktuális európai kérdések és szeretné viszontlátni képeit az EP honlapján és közösségi oldalain, akkor itt az alkalom, hogy a szó szoros és átvitt értelmében is megvillantsa tehetségét!

Minden hónapban egy-egy aktuális témával kapcsolatban várjuk a képeket. A pályázat győzteseit júliusban meghí­vjuk a választások után megalakuló EP strasbourgi nyitóülésére.

„Legyen a vendégfényképészünk 2014!” cí­mmel indí­t pályázatot január 10-én szerkesztőségünk. Minden hónapban megjelölünk egy-egy, az Európai Unió számára nagy jelentőséggel bí­ró, aktuális témát, amelynek kapcsán várjuk a vendégfényképész‑jelöltek fényképeit.

A februári téma: a dohányzás. A képek beküldésének határideje: február 23., vasárnap éjfél. Az e-mail cí­m, ahová a képeket és a jelentkezéseket várjuk: webcom-flickr@europarl.europa.eu. A részletes pályázati kií­rás a jobb oldali linkre kattintva érhető el.

A hónap fotói közül szerkesztőségünk választja ki a tí­z legjobbat és a havi győztest. A havi győztesek közül kerül ki a végső győztes is, akit szintén szerkesztőségünk zsűrije választ ki.

A havonta kiválasztott fotók közül a pályázat végén a közönség is szavazhat kedvencére. Amelyik pályamű a legtöbb lájkot kapja közösségi oldalainkon, az kapja a közönségdí­jat.

A két végső győztest – a közönségdí­jas pályázót és a zsűri által kiválasztott végső győztest -, meghí­vjuk a májusi EP-választások után összeülő Európai Parlament júliusi, strasbourgi alakuló ülésére.

További részletek ezen az oldalon.

Share.

About Author

Admin