Fotópályázat a Szimpla Design Shopban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gyere el 2014. április 29. (kedd) és május 17. (szombat) között az 1075 Budapest, Sí­p utca 24-ben található Szimpla Design Shopba és készí­ts a boltról/boltban fotókat.

Amit várunk: a boltról és/vagy a boltban található tárgyakról készí­tett szép/érdekes/kreatí­v/vicces/sajátos/egyedi/különleges fotó, részletfotó, tárgykompozí­ció vagy akár lehet maga a bolt belső látványképe is, a lényeg, hogy a kép ott készüljön a Szimpla Design Shopban.

A pályázatra beérkező fotók közül 15 kép kerül kiválasztásra, amelyek nyilvános kiállí­tás keretében élőben megtekinthetőek lesznek majd a Szimpla Kertben (1075 Budapest Kazinczy utca 14.).

A 15 fotóból 7 darab a mi, azaz a Szimpla Design Shop választása lesz, 8 darab pedig azok közül kerül a nyertesek közé, amelyek Facebookos oldalunkon a legtöbb lájkot kapják az összes beküldött kép közül, tehát a közönségkedvencek (érdemes tehát az ismerősöket, barátokat arra ösztönözni, hogy lájkolják a fotódat, ha tetszik nekik, í­gy nagyobb az esélyed arra, hogy bekerülj a nyertesek közé).

és még nincs vége: az összes pályázatra beküldött fotóból a nyertes fotókon kí­vül még kiválasztunk 35 képet, amely a pályázat anyagát bemutató ingyenes online magazinba is bekerül, ahol természetesen a fotót készí­tő neve, online portfóliója szintén feltüntetésre kerül.

További információ itt!

Share.

About Author

Admin