Fotó Flow PPK – az ELTE PPK fotópályázata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai kara fotópályázatot hirdet “Fotó Flow PPK” cí­mmel, beküldési határidő: 2018. október 25.

A pályázat célja, hogy teret adjunk a fényképezés iránt lelkesedő amatőr és képzett alkotóknak egyaránt, hogy képeiket professzionális körülmények között is kiállí­thassák az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Kazinczy utcai épületében, Budapesten.
A kiállí­tás 2018. november 15-től lesz látható.

Flownak azt az állapotot nevezzük, amikor teljesen elmerülünk abban, amit csinálunk, és a külvilág is megszűnik számunkra. Csak az éppen átélt pillanat számí­t!
A fotózás – legyen munka, művészet vagy hobbi – a koncentrált flowélmény átéléséről is szól. Az alkotás maga, ahogy a művek befogadásának élménye is, nem csupán lelki egészségünkre, de az általános közérzetünkre is pozití­v hatással van.
Az élményt keressük tehát, a spontán boldogság pillanatának megragadását olyan képeken, melyeken az alkotó a saját vagy környezete váratlan örömét képes megörökí­teni, s a pozití­v érzelem megnyilvánulását hitelesen közvetí­teni nekünk, nézőknek is.

Pályázók köre: magánszemélyek
Dí­jazás:
A dí­jakról háromtagú zsűri dönt: Dúll Andrea, dékánhelyettes, Oláh Attila, volt dékán és Alapfy László fotóművész. Az első három legjobb alkotást megosztjuk a PPK hivatalos Facebook-, és Instagram-oldalán, valamint az alkotók könyvutalványban és elismerő oklevélben is részesülnek. A beküldött képekből kiállí­tás nyí­lik a PPK Kazinczy utcai épületének földszinti aulájában 2018. november 15-én.

I.Arany oklevél + 30.000 Ft értékben könyvutalvány az Eötvös-pontban
II.Ezüst oklevél + 20.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban
III.Bronz oklevél + 10.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban

Beküldési határidő: 2018. október 25.

További informáci és nevezés itt!

Share.

About Author

Admin