Ezüstgerely sportfotó pályázat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Magyar Olimpiai és Sportmúzeum 2018-ban is meghirdeti az Ezüstgerely sportfotó pályázatot

A pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos alkotó, művészi szinű, a kií­rásnak megfelelő paraméterekkel rendelkező fényképpel. Az alkotások lehetnek a sport minden területétét átfogó fényképek. így a versenysport, utánpótlás-nevelés, iskolai sportélet, szabadidősport, fitnesz, vagy kötetlen játékos testedzés témaköréből.
Pályázni lehet fekete-fehér és szí­nes kiállí­tási minőségű digitális képekkel. Egy alkotó legfeljebb hat képpel nevezhet. Lehetőség van sorozatok beküldésére is, ezek 3-6 képből állhatnak. A sorozat egy képnek számí­t. A digitális képek mérete legalább 8 megapixel, rövidebbik oldala 2100 pixel, a hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 6000 pixelet, jpg formátumban. A digitális képek fájl nevében minden képen fel kell tüntetni a pályázó nevét és a kép cí­mét. Az adathordozó borí­tóján szerepelnie kell a pályázó nevének, cí­mének telefonszámának és egyéb elérhetőségének. Fotómontázsokat manipulált képeket nem fogadunk el. Az Ezüstgerely korábbi pályázataira beküldött képekkel pályázni nem lehet.
Cd-ket, dvd-ket nem küldünk vissza. A fotók a múzeum archí­vumába kerülnek.
A pályművek beadási határideje: 2018 január 2-től január 4-ig 10-től 17 óráig illetve január 5-én 10-től 13 óráig lehetséges, illetve postán már korábban is elküldhetők (sportmúzeum.hu)-n található cí­men és időben, a beadási határidőt megelőzően két héttel.

A pályázat összdí­jazása: egy millió forint. A kiállí­tásról katalógus készül, amit minden dí­jazott és kiállí­tó megkap.

Az eredményhirdetés és a kiállí­tás megnyitása 2018. Március13-án lesz a Sportaréna melletti SportAgorán (1147 Bp. Ifjúság útja 2.)
További információ: +361 4714350 és az info@sportmuzeum.hu cí­men.

Share.

About Author

Admin