Az Év fesztivál sajtófotója pályázat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Magyarország a fesztiválok országa, 2016-ban is több tucat különböző rendezvényen várják a bulizni, művelődni, kikapcsolódni vágyókat.

„éV FESZTIVíL SAJTí“FOTí“JA” PíLYíZAT MUTASD MEG A FESZTIVíL éLETéRZéST!

Magyarország a fesztiválok országa, 2016-ban is több tucat különböző rendezvényen várják a bulizni, művelődni, kikapcsolódni vágyókat.

Az élmények felejthetetlenné tételének egyik eszköze a fotó, ezért a HEINEKEN Hungária, a hazai fesztiválok fő támogatójaként a nagy érdeklődésre tekintettel, idén is meghirdeti az év fesztivál sajtófotója pályázatát, azoknak a fotóriportereknek, akik a lehető legjobban képesek átadni egy fénykép vagy egy egyperces videó erejével a fesztiválhangulatot, a különleges pillanatokat, a fesztivál életérzést.

A pályázatra idén két kategóriában lehet nevezni:

1. sajtófotóval
2. egyperces videóval.

A döntőbe jutott alkotásokból kiállí­tást szervez a HEINEKEN Hungária, az év Fesztivál Sajtófotójának és videójának alkotója pedig egy-egy kétnapos, kétszemélyes utazást nyer Amsterdamba, a HEINEKEN Experience Múzeumba.

A legjobb 25 év alatti fotós által készí­tett pályázatot külön dí­jjal jutalmazzuk. A Junior Sajtófotó különdí­j nyertesét egy 2017-es Fesztivál Passporttal jutalmazzuk, amely 1-1 napi belépőre jogosí­tja fel tulajdonosát a 2017-es Fishing on Orfűre, Volt Fesztiválra, Balaton Soundra és East Festre.

A képek beküldési határideje: 2016. augusztus 31.

A pályázó fotók és videók a heineken@uniomedia.com email cí­men küldhetőek be. Egy pályázó maximum 5 fotóval vagy 2 filmmel pályázhat, a képeket egyesével kérjük elküldeni, a fotók mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot. A filmeket pedig wetransfer-rel kérjük elküldeni szintén a heineken@uniomedia.com email cí­mre.

A pályázat leadásával a pályázó elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat.
További információ a www.heinekenhungaria.hu oldalon

Share.

About Author

Admin