Robert Capa / A játékos – Kiállí­tást záró hétvége

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A kiállí­tást záró hétvégén, 2014. január 25-26-án, a Magyar Nemzeti Múzeum különleges és ingyenes programokkal, valamint meghosszabbí­tott nyitva tartással várja az érdeklődőket.

Kiállí­tást záró hétvége, 2014. január 25-26., Magyar Nemzeti Múzeum

Az elmúlt négy hónapban több tí­zezren voltak kí­váncsiak a Magyar Nemzeti Múzeum Robert Capa, a méltán világhí­rű és legendás éleű fotóművész születésének századik évfordulója alkalmából rendezett kiállí­tására. A Robert Capa / A játékos cí­mű tárlat 2014. január 26-án, vasárnap este 20:00 órakor bezár. Eljött hát az utolsó lehetőség, hogy értelmező és izgalmas képet kaphassunk arról, mi minden volt Robert Capa egy személyben: fotóriporter, haditudósí­tó, emigráns világpolgár vagy szenvedélyes sármőr.

A kiállí­tást záró hétvégén, 2014. január 25-26-án, a Magyar Nemzeti Múzeum különleges és ingyenes programokkal, valamint meghosszabbí­tott nyitva tartással várja az érdeklődőket. A tárlat szombaton és vasárnap is este 20:00 óráig lesz látogatható.

Január 25-én, szombaton délután 16:00 órakor dr. Fisli éva, a kiállí­tás kurátora különleges tárlatvezetéssel mutatja be minden érdeklődőnek Capa elképesztően izgalmas világát. Vasárnap, január 26-án 16:00 órától pedig mindkét kurátor, Dr. Lengyel Beatrix és Dr. Fisli éva állnak elébe, hogy megválaszolják a látogatók legfurcsább, legkülönlegesebb kérdéseit is. érdemes lesz kí­váncsinak lenni! A Kérdezd meg a kurátort! cí­mű programot 18:00 órakor a Freedom Café nevű improvizatí­v zenét játszó formáció koncertje követi, mielőtt a tárlat 20:00 órakor végleg bezárja kapuit.

www.hnm.hu

Share.

About Author

Admin