Inkey Alice: Szí­nészlegendák képkeretben

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szí­nészlegendák képkeretben cí­mmel nyí­lik Inkey Alice Balázs béla-dí­jas fotóművész kiállí­tása 2014. január 14-én az Örkény István Könyvesbolt Cultiris Galériájában

A tárlatot Szalay Zoltán fotóriporter nyitja meg. megtekinthető a 1137 Budapet, Szent István krt. 26. cí­men 2014. február 22-ig. A megnyitón 20 % kedvezménnyel vásárolható meg Inkey Alice legújabb, No de Alí­zka! – Képmesék a magyar film történetéből cí­mű legújabb könyve, amelyet a szerző szí­vesen dedikál is.

A Filmgyárban munkaköröm alapján elsősorban jelenetfotózást kellett végeznem, de a nagy szí­nésznőkkel és szí­nészekkel kialakult szinte baráti kapcsolatomnak köszönhetően beleszerettem a portréfotografálásba. Szerencsém volt abban is, hogy a sajtó részéről a szí­nészportrékra nagy igény mutatkozott (Film-Szí­nház-Muzsika, Filmvilág stb.). Több évtizedes filmgyári munkám során 53 játékfilm, és 50 televí­ziós film standfotóit készí­tettem a szí­nészportrékon kí­vül. – Inkey Alice í­rja legújabb könyve, a No de Alizka! születéséről.

http://orkenykonyvesbolt.com/cultiris-galeria

Share.

About Author

Admin