Déri Miklós fotók Újpesten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Az idén 180 éves városrész előtt tiszteleg Újpest vezetősége egy egyhetes kiállítással, ahol Déri Miklós fotográfus által készült portrék láthatóak a kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozóiról, kismestereiről.

A kiállítás megnyitójának időpontja: 2020.augusztus 29., szombat 16.00
A kiállítás időtartama: 2020. augusztus 29. – 2020. szeptember 5.
A kiállítás helyszíne: Újpesti Városháza főbejárata
(1042 Budapest, István út 14.)

Déri Miklós fotóművész egy újabb különleges hangulatú fotósorozatot készített el.
Újpest Önkormányzata felkérésére a kerület meghatározó kismesterei kerültek fókuszba, ahol a képeken keresztül egy teljesen új világ, Újpest öröksége mutatkozik be.
A nagyméretű (1,5×2 m) újrahasznosított ponyvákra nyomtatott portrékon megjelenik a IV. kerületi cipész, órásmester, cukrász- és kárpitos dinasztia, ostyakészítő és még sok más vállalkozó, akik hűen reprezentálják Újpest összetartó közösségét.
A kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól készült fotókkal kíván Újpest vezetősége tisztelegni az idén 180 éves városrész előtt.
Az INDUSTREAL professzionális kreatív tervező stúdió által megálmodott és kivitelezett fémszerkezetű térinstalláció foglalja keretbe Déri Miklós fotográfus portrésorozatát.
A szabadtéri kiállításon 15 nagyméretű, egyedi képanyagot tekinthet meg a nagyközönség, amely egy hétig lesz látható (08.29. és 09.05. között) a Városháza épülete előtt.
A portrékiállítás ünnepélyes megnyitója 2020. augusztus 29-én, 16 órakor lesz, ahol részt vesznek a fotókon szereplő kismesterek és családtagjaik, munkatársaik, valamint az alkotó és a kerület vezetése is.

Share.

About Author

Szita Péter