Szombaton jelenik meg a Digitális Fotó Magazin november-decemberi száma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

í“riási vásárlási tanácsadó, fényképezőgéptesztek, objektí­vtesztek, Irving Penn és Erik Johansson képei, olvasóink fotói, szolárgráfia és szolárkamera készí­tés

Szombattól már kapható a Digitális Fotó Magazin decemberi száma!

í“riási vásárlási tanácsadónkban fényképezőgépek, objektí­vek, kiegészí­tők és mobilok mellett használt kamera vásárlásához is tanácsokat adunk, valamit mérlegre tesszük a jelenleg elérhető cserélhető objektí­ves rendszereket.

Teszteltük a kivételesen sokcélú Nikon D850-et, a kis méretével és hangulatos külsejével hódí­tó Olympus OM-D E-M10 Mark III-at, valamit a rég nem látott ötletességgel egyszerre digiális és analóg Fujifilm Instax SQ10-et.

Kipróbáltuk a Nik új f/1,4-es 28 mm-es nagylátóját és a Tamron megújí­tott 10-24 mm-es ultranagylátó APS-C szenzoros zoomját is.

Ebben a hónapban Irving Penn és Erik Johansson fotóiból készí­tettük a galériákat, extraként pedig egy olyan utazó fotóiból adunk válogatást, aki pánikbetegsége miatt csak a Google utcaképei segí­tségével juthat el különleges helyekre, azonban í­gy is megtalálja a tökéletes kompozí­ciókat.

A hónap különleges fotótechnikája a szolárgráfia, Kovács Csaba mutatja be ezt a különleges, akár több hónapos expozációt is igénylő eljárást és segí­t lépésről lépésre, hogy mindenki elkészí­thesse otthoni szolárkameráját.

írunk róla, hogy immár csak előfizetéssel vehető igénybe az Adobe Ligtroom, olvasóink a képértékelés és az olvasói pályázat rovatunkban találhatják meg képeiket, kibőví­tett hí­rek rovattal készültünk és tanácsot adunk alkonyati vagy naplemetés fotózáshoz is.

Részletes tartalom itt!

November 4. szombarról már az újságárúsoknál!

Share.

About Author

Admin