Samsung Galaxy K zoom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Galaxy K zoom a Samsung legújabb, zoomobjektí­ves fényképezőgéppel kombinált okostelefonja

Kattintson a képre, galéria nyí­lik
A Samsung Electronics bemutatta legújabb, fotózásra specializált okostelefonját, a Samsung Galaxy K zoomot, amely a modern digitális fényképezőgépek technológiáját ötvözi a Samsung Galaxy élményével. Az új készülékkel a felhasználók egyszerűen és mégis profi képeket készí­thetnek, ráadásul használata is szórakoztató.
Fényképezésre specializált okostelefonként a Galaxy K zoom egy fejlett digitális fényképezőgép-rendszert tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy egy professzionális fényképezőgép funkcióit és beállí­tásait kí­nálja, biztosí­tva, hogy a fontos pillanatokat soha ne szalasszuk el, hanem élethűen örökí­thessük meg. A Galaxy K zoom visszahúzódó lencsetechnológiával készült, 10x-es optikai zoommal felvértezve, mindez egy kimondottan keskeny és elegáns készülékházban. Az éles és részletgazdag képekért a 20,7 megapixeles BSI CMOS szenzor felel, amely gyenge fényviszonyok mellett is remekül teljesí­t, optikai képstabilizátora (OIS) pedig csökkenti a kézremegés okozta elmosódást a képeken. A készülék xenon vakuja a LED-eknél erősebb fényt biztosí­t, és ezzel a természetes hatással javí­tja a fényképek minőségét.
Az új készülék rendelkezik a legfejlettebb élességállí­tási funkciókkal is, a fázis-, és kontraszt detektoroknak köszönhetően. Az új AF -rendszer gyorsabb és pontosabb automatikus élességállí­tást kí­nál. a legújabb generációs Pro Suggest (professzionális) mód 5 optimalizált szűrőbeállí­tást kí­nál, A Selfie Alarm megkönnyí­ti a felhasználók számára rendkí­vül elterjedt selfie-k készí­tését, a tárgykövetéssel pedig a mozgó tárgyakról is tiszta, éles képek készülhetnek. Az összes funkciót egy egyszerű felhasználói felületen érhetik el a felhasználók, í­gy minden szituációban könnyedén fotózhatnak, vagy készí­thetnek videofelvételt (Full HD) is.
A kompakt, könnyedén hordozható Galaxy K zoom ergonomikus markolattal, és letisztult, elegáns formájával könnyen és kényelmesen simul a felhasználók kezébe. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket a felhasználók egy csúcskategóriás Galaxy okostelefontól elvárnak.

www.samsungpartner.hu

Share.

About Author

Admin