Panasonic GH4 4K videóval

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Panasonic új csúcskamerája 4096í—2160 pixeles felbontásban is képes videórögzí­tésre. A Panasonic hivatalos reklámfilmjáben Máté Bence, a világhí­rű magyar természetfotós próbálja ki az újdonságot.

Sajtóbejelentés:

Panasonic LUMIX GH4 – lenyűgöző képminőség, káprázatos 4K videók

A Panasonic új készülékével 4K videók is készí­thetők – út közben, a szabadban, extrém körülmények között is. A LUMIX GH4 a ma elérhető legjobb választás a cserélhető objektí­ves tükör nélküli fényképezőgépek piacán, amely új határokat nyit a professzionális fotózás és filmezés számára.

Wiesbaden, Németország (2014. február 7.) – A Panasonic ma megkezdi a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesí­tését. Az új készülék ma az egyik legkorszerűbb cserélhető objektí­ves tükör nélküli (DSLM) fényképezőgép a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál – í­gy például 4K filmfelvételi móddal (!) – , í­gy maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is.

Kompakt, könnyű, bí­rja a gyűrődést – a LUMIX DMC-GH4 ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszí­nen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektí­vek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kí­nál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatí­v filmeket is szeretnének készí­teni.

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabí­ró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), í­gy ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készí­teni.

Share.

About Author

Admin