Olympus E-M5 Mark III Movie kit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az új OM-D Movie Kit az E-M5 Mark III kamerával és az LS-P4 hangrögzítővel ideális választás videósok, vloggerek, youtuberek számára, akik csúcsminőséget szeretnének praktikus, könnyedén hordozható kivitelben. A kit alapja a sokoldalú E-M5 Mark III kamera, mely csúcsteljesítményű autofókusz rendszerével, kiváló képstabilizátorával és “OM-D Movie” funkciójával kínál gazdag kreatív lehetőségeket a videósok számára. A készletben találjuk a nagylátószögű M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 objektívet, valamint az Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítőt, mely kiváló hangfelvételek készítését teszi lehetővé – mindent a gondtalan, minőségi filmkészítés szolgálatában.

Minden videós ismeri a hang, a hangminőség fontosságát. Az Olympus
LS-P4 hangrögzítő kiváló kiegészítője az E-M5 Mark III kamerának – segítségével Hi-Res hangminőség érhető el.

Az Olympus Movie Kit ideális választás a törekvő videósok számára
Fejlett képalkotó technológia egy rendkívül kompakt méretű kamerában – valamint egy csúcsminőségű, nagylátószögű objektív a mai filmkészítők igényeinek megfelelő, sokoldalú használhatóság biztosítására
Kategóriájának egyik legkönnyebb és legkisebb méretű nagylátószögű kitjeként az OM-D E-M5 Mark III / M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 bárhová gondtalanul elvihető, így nem maradhatunk le egyetlen témáról sem.
A kamerába épített 5-tengelyes képstabilizátornak köszönhetően a mozgóképek még tisztábbak és tűélesek lehetnek – a gép nem kívánt bemozdulásainak hatékony kiküszöbölése által.
Az Olympus rendkívül precíz, 121 kereszt típusú, szenzorba épített, fáziskülönbség-érzékelős autofókusz rendszere a különleges MSC (Movie & Still Compatible – álló és mozgóképek készítéséhez is kiváló) mechanizmusának előnyeit maradéktalanul kihasználja: a megfelelő M.Zuiko objektívekkel gyors és csendes élességállítást, illetve az „ugráló” fókusz problémájának kiküszöbölését biztosítja, így – a fókusz elvesztésének kockázatát megszüntetve – éles, kiváló minőségű végeredményt biztosít szinte minden helyzetben és környezetben.
Az E-M5 Mark III forgatható LCD érintőkijelzőjével az alkotók minden helyzetben teljes mértékben ellenőrizhetik a kompozíciót és a hátteret – valamint a legfontosabb beállításokat gyorsan és a lehető legegyszerűbben elérhetik a vezérlőpanel funkcióin keresztül, még selfie készítés, vagy nagyon alacsony, illetve magas látószögből dolgozva is.
Az E-M5 Mark III és az Olympus ugyancsak népszerű LS-P4 hangrögzítőjének egyszerű, közvetlen csatlakoztathatósága által a videósok a hangot a filmmel együtt rögzíthetik, vagy akár az utómunka során is kombinálhatják. A teljes kompatibilitás és az egyszerű szinkronizálhatóság garantált, hiszen a kamera és a hangrögzítő együttes működését az Olympus tökéletesre csiszolta.

A kiváló hangzás minden filmet jobbá tesz: az Olympus LS sorozat tiszta, ragyogó hangokat biztosít a videofelvételekhez
Az Olympus LS sorozat kompakt, karcsú kiviteléről és rendkívüli hangminőségéről híres. A CD-nél is jobb minőséget az akár 20Hz – 20kHz frekvenciatartományban rögzíthető hangfelvételeknek, illetve az LS-P4 által biztosított gazdag sztereóhangzásnak köszönhetjük.
Ha komoly hangerőt kell megzabolázni, a 120dB (SPL) hangnyomásig torzításmentes felvétel mellett az Olympus híres zajkioltó rendszere is játékba kerül.
A közel tökéletes – 96 kHz/24-Bit – mintavételre is képes, kiváló funkciókat kínáló LS-P4 PCM, FLAC, illetve MP3 hangfelvétel készítését***** (és lejátszását) teszi lehetővé. A csúcsminőségű hangrögzítés mellett rendkívül egyszerű kezelhetőséget és sokoldalú használhatóságot garantál – így ideális társ az utazó videósok számára is.
Az LS-P4 legújabb, 1.10 verziószámú firmware-frissítésével érkezett a Slate Tone funkció, mely a hangfájlok szerkesztését és a videókhoz történő szinkronizálását teszi egyszerűbbé – az új Test Tone pedig a felvételi szint optimális beállításában segít. Az Olympus Workspace Version 1.3 használatával a rögzített videofelvétel-hang a Slate Tone funkciónak köszönhetően egyszerűen cserélhető a hangrögzítővel felvett Hi-Res minőségű hanganyagra.

A kit részét képező JobyGorillaPod és további kiegészítők a videósok számára sokoldalú használhatóságot és kényelmet biztosítanak – akár a következő szintre lépéshez!
Az E-M5 Mark III kamera, a csúcsminőségű 12mm nagylátószögű objektív, a napfény okozta erős kontrasztoktól és becsillanásoktól védő fém napellenző, valamint az Olympus LS-P4 hangrögzítő mellett az új Movie Kitben több hasznos kiegészítőt is találhatunk – például egy JobyGorillaPod állványt, melynek köszönhetően szinte bármilyen felületre biztonságosan helyezhetjük el kameránkat.
Ha a videofelvételhez hangrögzítőt is használunk, az LS-P4 különálló eszközként, vagy a tartozék Olympus SM2 adapter, illetve az Olympus KA335 3.5mm kábel használatával a kamerához közvetlenül rögzítve, annak kiváló minőségű, sokoldalú mikrofonjaként is alkalmazható – így a szinkronizálás művelete megspórolható az utómunkánál. A mellékelt szélfogó a szél zúgásának zavaró hangjától véd kültéri felvételeknél.

Az OM-D Movie Kit már most, 729.990. HUF ajánlott fogyasztói áron** elérhető. Az OM-D fényképezőgép ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk: http://my.olympus.eu (A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal)
www.olympus-europa.com

Share.

About Author

Szita Péter