Olvassa el 15 évre visszamenően az összes Digitális Fotót!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A digitális fotózás roppant gyorsan fejlődik, a fotózás alapjai és a kompozíció szabályai azonban évtizedek, évszázadok óta változatlanok. Mint ahogy a művészt is örök: a nagy hazai és külföldi alkotók képeit ugyanolyan lenyűgöző most is böngészni, mint egy tíz évvel ezelőtti lapszámban.

Kiadónk, a Mediacity Kft. most olyan új platformot hozott létre, amelyen végre átnyújthatjuk Önöknek az elmúlt 15 év összes Digitális Fotóját. Sokat próbálkoztunk azzal, hogy a régebbi lapszámunkba készített, általunk érdekesnek és sok olvasónk által értékesnek tartott írások az újabb lapszámok megjelenése után is kereshetők és elérhetők legyenek, és most hisszük, hogy sikerült megalkotni erre a megfelelő felületet.

128 lapszám, 6000-nél is több cikk,
13500 oldal és körülbelül ötmillió karakter


Ráadásul a Digitális Fotó Magazin mellett a kiadónknál korábban megjelent és mára mind egy szálig elfogyott két fotós szakkönyv is elérhetővé vált. Az egyikből a fekete-fehér fotózás számtalan trükkje tanulható meg, a másik pedig fotográfia történetét veszi végig (és több olyan visszajelzést is kapunk, hogy tankönyvként is használják iskolákban).

A Laptapir.hu felületén ráadásul egyetlen elfizetési díjért nem csak a Digitális Fotó Magazin, hanem kiadónk összes többi lapja is elérhető, természetesen ezek is több évre visszatekintő archívumukkal együtt. Olvassa így most a Digitális Fotó Magazin mellett a Chipet, az IPM-et és annak különszámait, a Családi Lapot, a Motorrevüt, a Top Agrart vagy az Event Magazint.
Nagyon bízunk benne, hogy új fejlesztésünk elnyeri olvasóink tetszését! A Laptapir.hu oldalon 14 napig teljesen ingyen érheti el az összes magazinunkat, utána 1490 Ft-ba kerül a havi elfőzetési díj, amelyért továbbra is az összes magazinunkat olvashatja, a legfrisebb és a régebbi számokkal együtt.

Kattintson ide az ingyenes 15 napos kipróbáláshoz!

– a szerkesztőség –

Share.

About Author

Szita Péter