Nikon workshop a Digitális Fotó Magazinnal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

2018. március 23-án pénteken Nikon workshopot tartunk szerkesztőségünkben. Jelentkezi a 10-13 óra közötti vagy a 14-17 óra közötti időpontra lehet a lenti elérhetőségeinken.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezzék, hogy elsősorban milyen jellegű felszerelés iránt érdeklődne: pl. amatőr/profi vázak, amatőr/profi zoomok, fixek, fotó, videó stb.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Az eseményen olvasóink kipróbálhatják a Nikon legtöbb fényképezőgépét és objektí­vjét.

Program
-Rövid előadás a Nikon fényképezőgépekről
-Modelles fotózás
-Tárgyfotós sarok
-Objektí­vtesztelő ábra
-Streetfotó
-épületfotózás

Helyszí­n: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: info@fotomagazin.hu. Információ: 06/1 225-2390
Kérjük, hogy saját SD-memóriakátyáját hozza magával, hogy hazavihesse az elkészí­tett képeket!

A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcí­m, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás, valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben, telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbí­tését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cí­m: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cí­m: elofizetes@mediacity.hu). A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.

 

Share.

About Author

Admin