Nikon D750 és 20 mm f/1,8

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Nikon újabb full frame tükörreflexest jelentett be 24 megapixeles felbontással és kihajtható hátoldali képernyővel. íšjdonság még a 20 mm-es f/1,8 fényerejű objektí­v is.

A Nikon közleménye:

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Nikon 2014. szeptember 12-én bemutatta a gyors, sokoldalú és agilis D750-et. Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosí­t nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. Ez a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesí­tmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett strapabí­ró, elforgatható monitorral segí­ti a művészi kifejezés szabadságát. A beépí­tett Wi-Fi funkció segí­tségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatók a remek, FX-formátumú fényképek.

A Nikon ma új, izgalmas objektí­vet jelentett be a kreatí­v fényképészek számára: ez az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED. Ez a dinamikus, rendkí­vül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektí­v ideális választás a perspektí­va kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készí­téséhez.

A Nikon a mai napon bejelentette első beépí­tett LED lámpás vakuját, az SB-500-at, amely bölcs választás a nagyobb megvilágí­tást igénylő videósok és fotósok számára.

Share.

About Author

Admin