Megnyitott a Capa-központ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Capa Központ ma új kiállításokkal nyitja meg hat hónap szünet után a kiállítótereit! Látható Halász Dániel Budapest Ösztöndíjas sorozata, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiái és természetesen Robert Capa képei.

A nagy kiállítótérben pedig egy nagyon időszerű tárlat várja a látogatókat. 8 kortárs fotográfus – Bartha Máté, Csontó Lajos, Fátyol Viola, Gyenis Tibor, Hodosy Enikő, Szatmári Gergely, Szász Lilla, Szombat Éva – a kiállításra létrehozott alkotásokon keresztül vizsgálja és mutatja meg a gyógyírt jelentő utakat, lehetőségeket napjainkban.

Várjuk, a régi nyitvatartási időben:

Hétfő: Zárva
Kedd–péntek: 14–19 óra
Szombat–vasárnap: 11–19 óra

Felhívjuk figyelmét, hogy kiállításainkon és a kapcsolódó kulturális eseményeinken a koronavírus ellen védett személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. A koronavírus ellen védett személy az, aki ezt védettségi igazolvány bemutatásával igazolja. A védettség igazolása során az érintettől a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása kérhető. Bár a védett személyek mentesülnek a maszkviselés alól, de továbbra is javasoljuk a kézfertőtlenítő használatát és a maszk viselését a Capa Központ teljes területén, továbbá kérjük, hogy tartsák a megfelelő szociális távolságot.
https://capacenter.hu

Share.

About Author

Szita Péter