Megjelent a Digitális Fotó Magazin márciusi száma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hajmaszk egy perc alatt, ProShow Gold, Szenzortisztí­tás otthon, Világí­tás LED-ekkel, Fotózás lágy fényben, Fényképek digitális ecsettel. Tesztek: Nikon D3300, Olympus Stylus 1, Nikon Df, Pentax FA 77 mm f/1,8 Limited és DA 35 mm f/2,4 AL, Petzval-objektí­v, Nokia Lumia 1520.

További érdekes témák a márciusi Digitális Fotó Magazinban:

Fényképezőgépek
Ebben a hónapban a Nikon D3300-at, a cég 24 megapixeles belépőszinű tükörreflexesét, az Olympus stí­lusos Stylus 1 kompaktját és a Nikon Df-et teszteltük.

Objektí­vek
A Pentax FA 77 mm f/1,8 Limited és DA 35 mm f/2,4 AL objektí­vjei mellett kipróbáltuk a több, mint 175 éves konstrukción alapuló, de mai gyártású Petzval-objektí­vet.

Világí­tás LED-ekkel
Márciusi lapszámunkban két cikk is foglalkozik a LED fényforrások fotográfiai célú használatával. Az egyikben azt mutatjuk be, hogy olcsó LED-zseblámpák segí­tségével hogyan lehet hatásos képeket készí­teni, a másikban pedig egy LED-keret épí­téséhez adunk tanácsot, amellyel közel árnyékmentes világí­tás hozható létre.

Vége az Alpha A bajonettnek?
A teljes képkockás Sony Alpha 7 és 7R a kisebb, az APS-C-szenzorméreű NEX-sorozat E jelű objektí­vcsatlakozóját kapta. Akkor vajon mi lesz a sorsa a számtalan A bajonettes Minolta, Konica Minolta, Sony és Zeiss objektí­vnek? Cikkünkben áttekintjük az A bajonett múltját és jövőjét.

Fotózás lágy fényben
Felhős, ködös, esős idő esetén sokan ki sem mozdulnak otthonról, pedig érdemes ilyenkor is fotózni menni, ugyanis a szomorkás időben különleges egyedi hangulatú képek születhetnek. Cikkünkben a lágy és a szórt fényben való fotózáshoz adunk hasznos tanácsokat.

Részletes tartalom itt!

Előfizetés

Share.

About Author

Admin