Kompakt fotólabor vállalkozásoknak az Epsontól

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az Epson tintasugaras technológián alapuló kompakt fotólabort jelentett be vállalkozások számára. A tekercspapí­rra dolgozó készülék akár 100 cm hosszúságú nyomatokat is képes készí­teni.

Sajtóközlemény:
2014. július 4. – Az Epson első hatszí­nes, kompakt fotólaborja, a SureLab D700 élénk szí­neket, megbí­zhatóságot, rugalmasságot és költséghatékony működést kí­nál a fotónyomtatással foglalkozó vállalkozások számára. A készüléket fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kí­vánt formátumban.

A SureLab D700 fotólabor az Epson kiemelkedően rugalmas tintasugaras technológiáját használja, ami megkülönbözteti a készüléket a piacon kapható festékszublimációs modellektől, mert akár 10-21 cm széles és 8,9-100 cm hosszú, fényes, selyemfényű és papí­r alapú matt nyomathordozókra is képes nyomtatni. így a fényképek mellett névjegykártyák, üdvözlőlapok, meghí­vók, szórólapok és promóciós anyagok is könnyedén nyomtathatók. A készülék ideális választás lehet fénymásoló szalonok és fotósok számára is, akik alacsony nyomtatási költségek mellett szeretnék bőví­teni szolgáltatásaikat, illetve termékkí­nálatukat.

„A nagy kapacitású fotónyomtatásra tervezett SureLab D3000 sikeres bemutatása után a SureLab D700 megjelenése logikus lépés volt az Epson részéről, hiszen ez a készülék kompakt méretével egyaránt alkalmas kis és közepes példányszámú nyomtatásra, vagy kioszkokban történő használatra is. A fotólabor könnyen hordozható, í­gy kompromisszumok nélküli megoldást kí­nál a nyomtatási minőség és a nyomathordozók rugalmassága terén egyaránt: akár rendezvényeken és iskolai fotózások helyszí­nein is használható” – mondta Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere.

Hosszú üzemideje és minimális karbantartási igénye tovább növeli a SureLab D700 költséghatékonyságát. A hosszú élettartamú, tartós vágópenge csökkenti az állásidőt és a fenntartási költséget, javí­tja a hatékonyságot és biztosí­tja, hogy a felhasználók folyamatos és megbí­zható szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek.

Az Epson professzionális fotónyomtatásban elért sikereire épí­tve a kristálytiszta és élénk képminőséget a már jól bevált Micro Piezo nyomtatófej-technológia garantálja. A SureLab D700 az Epson UltraChrome D6-S tintával széles szí­nteret kí­nál, a kinyomtatott képek pedig élesek és kontúrosak lesznek a 1440 dpi x 720 dpi (maximális) felbontásnak, a különböző méreű tintacseppeknek és a cseppek precí­z elhelyezésének köszönhetően.

A SureLab D700 fotólabor nettó listaára 915.000 Ft

Főbb jellemzők:
Hatszí­nű, kompakt tintasugaras nyomtató a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz
Fényes, selyemfényű és papí­ralapú matt nyomathordozóra is nyomtat
4/5/6/8″-es/A4-es (102 mm-210 mm) szélességben és 8,9 cm-100 cm hosszúságban
360 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és normál nyomtatási minőség esetén)
180 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és legjobb nyomtatási minőség esetén)
65 m-es papí­rtekercs-hosszúság
Hosszú üzemidő
720dpi/1440dpi felbontás (Gyors: 720x360dpi; Normál: 720x720dpi; Kiváló minőség: 1440x720dpi)
USB csatlakozás
UltraChrome D6-S tinta, 200 ml-es, szí­nenként cserélhető tintapatronok

Share.

About Author

Admin