Fujifilm Workshop a Digitális Fotó Magazinnal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin közös workshopot rendez a magazin olvasói számára, akiket ezúton hí­vunk meg az eseményre.

A résztvevők szabadtéri és műtermi körülmények között is kipróbálhatják a Fujifilm legújabb profi és amatőr fényképezőgépeit és objektí­vjeit, kiegészí­tőit, köztük a középformátumú GFX-50S kamerát is.

A workshop időpontja: 2017. szeptember 22. 14 órától 18 óráig
Helyszí­n: A Digitális Fotó Magazin szerkesztősége

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az info@fotomagazin.hu cí­men lehet.

Program:
-rövid előadás a Fujifilm GFX-50S kameráról és más eszközökről
-műtermi tárgy és a modellfotózás
-fotóséta a belvárosban

A rendezvény házigazdái a Digitális Fotó Magazin szerkesztői.

Helyszí­n: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: info@fotomagazin.hu. Információ: 06/1 225-2390
Kérjük, hogy saját SD-memóriakátyáját hozza magával, hogy hazavihesse az elkészí­tett képeket!

A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcí­m, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás, valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben, telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbí­tését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cí­m: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cí­m: elofizetes@mediacity.hu). A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.

Share.

About Author

Admin