Fotósok hatodik Viadala

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ismét Fotós Viadal lesz Veszprémben, az egész napos program során a helyszínen kiadott feladatokat kell megfotózni a résztvevőknek.

Május 9-én, a Gizella napok szombatján ismét megrendezésre kerül a FotósViadal Veszprém belvárosában. A Pannon Egyetem Fényképészkör ezúttal is számí­t azok részvételére, akik szeretnek fotózni és élvezik a kihí­vásokat. A már hagyománnyá vált egésznapos rendezvényen a szervezők amatőr és profi fotósokat is szí­vesen látnak.
A FotósViadal lényege, hogy a versenyzők különböző érdekes témákat kapnak, melyeket a nap folyamán adott időkorláton belül kell leexponálniuk és leadniuk a megadott állomáson. A mozgalmas, egész napos kihí­vást jelentő verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, továbbá a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő maga alakí­thatja saját idejét.
A hatodik FotósViadalon ismét 10 téma lesz megadva: az elsőt a hivatalos megnyitó után vehetik át a versenyzők, melyre reggel 9 órakor kerül sor a Hotel Magister konferenciatermében. A megnyitó előtt minden megjelent versenyzőnek regisztrálnia kell, melyet már 7:30-tól megtehetnek.
A korábbi évekhez hasonlóan a leadott képeket többtagú szakmai zsűri értékeli majd, az eredményhirdetésre pedig a dí­jazott képekből összeállí­tott időszakos kiállí­tás megnyitóján kerül sor, várhatóan júniusban. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készí­tője viheti haza.
A versenyen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges, amelyet a www.fotosviadal.hu weboldalon tehetnek meg az érdeklődők.
Friss információkért kövess minket facebook oldalunkon, a www.facebook.com/fotosviadal cí­men!
Gyere és fotózz velünk idén is egy napon át!

Share.

About Author

Admin