Fotóriportereket támogat a Getty Images és a Panasonic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Panasonic Corporation büszkén jelenti be új együttműködését a Getty Images-zel, a világ vezető vizuális kommunikációs szolgáltatójával. Az összefogásban olyan fotóriporteri projekteket támogatnak, amelyek teljes egészében LUMIX fényképezőgépekkel készültek.

A „Getty Images X LUMIX” elnevezésű kezdeményezés 2019 márciusáig tart, és a program keretén belül a Getty Images által képviselt dí­jnyertes fotóriporterek saját maguk által választott témákat dolgozhatnak fel pehelykönnyű és strapabí­ró fényképezőgépeket használva. A kezdeményezés több másik, jelenleg is zajló Panasonic tevékenységgel együtt a fotózás kultúráját hivatott támogatni a LUMIX fényképezőgép-márkán keresztül.

Az eddig elkészí­tett projektek:
ï½¥ A változó Bhután – Az ifjúság
https://www.gettyimages.com/search/events/775181929
ï½¥ A jávai gongkészí­tés utolsó hagyományőrzői
https://www.gettyimages.com/search/events/775174545
ï½¥ Phare, a kambodzsai cirkusz és Phare Ponieu Selpak
https://www.gettyimages.com/search/events/775172494
ï½¥ A hongkongi YuLan fesztivál
https://www.gettyimages.com/search/events/775210196
ï½¥ Az élet Tuvalun – Egy csendes-óceáni sziget küzdelme az éghajlatváltozás hatásainak csökkentéséért
http://www.gettyimages.com/search/events/775210073

Nem kevesebb mint 12*1 projektet terveznek a „Getty Images x LUMIX” program keretében, és a fotókat a projekt linkjére kattintva lehet licencelni*2.

A Panasonic LUMIX egy rendkí­vül innovatí­v fényképezőgép-rendszer, amely sokoldalú képességeivel és kompakt, pehelykönnyű kialakí­tásával ideális a fotóriporteri munkához. Az egyedi csúcstechnológiákat felsorakoztató LUMIX fényképezőgép-rendszer kimagasló képminősége, funkcionalitása és strapabí­rósága gondoskodik az optimális végeredményről. A vállalat elkötelezett, hogy prémium fényképezőgép-rendszert biztosí­tson a professzionális fotósoknak.

Share.

About Author

Admin