íšjra Fujifilm fotós workshop a Digitális Fotó Magazinnál

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin november 20.-án közös fotós workshopot szervez a magazin olvasói számára, akiket az eseményekre ezúton is szeretettel meghí­vunk.

Program:
– A Fujifilm cserélhető objetkí­ves fényképezőgépek rövid bemutatása. Előadók: Szita Péter és Koczina Gyula szerkesztők.
– Fotóséta a Belvárosban és műtermi (modelles) fotózás, tárgyfotózás, tesztfotózási lehetőség professzionális szí­nteszt ábrával és a szerkesztőség által is használt objektí­vteszt ábrával.
– Kötetlen beszélgetés a fényképezőgépekről.

A rendezvényen bemutatjuk a legújabb Fujifilm professzionális fényképezőgépeket, objektí­veket, amelyeket a helyszí­nen ki is próbálhatnak az érdeklődők.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az andrea.limperger@mediacity.hu e-mail cí­men lehet.

Az eseményről a magazinban részletesen beszámolunk. A workshopon készült, általunk legjobbnak tartott felvételeket elbí­ráljuk a Képértékelés rovatban. A legjobb felvételeket feltöltjük a fotómagazin weboldalára is.
Helyszí­n: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: viktoria.orosz@mediacity.hu

A megjelenésére feltétlenül számí­tunk és kérjük, hogy SD-memóriakátyát hozzon magával.
A workshop ideje: 2015. november 20. péntek, 14 órától 18 óráig.

A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcí­m, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás,
valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a
célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben,
telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbí­tését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez
adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cí­m: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cí­m: elofi zetes @mediacity.hu).
A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.

Share.

About Author

Admin