A Nikon megmutatta a Z9-et!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Már nem lehet messze a Z9 bejelentése, a Nikon vezetői interjúkban is beszéltek már róla, most pedig hivatalos közelményt és egy képet tettek közzé az új profi modellről.

Sajtóközlemény:

A NIKON BEJELENTI A Z 9 VEZETŐ TELJES KÉPES TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉP FEJLESZTÉSÉT

2021. március 10.: A Nikon örömmel jelenti be a Nikon Z-bajonetthez való első vezető fényképezőgép fejlesztését: a Z 9 fényképezőgépet. A teljes képes (Nikon FX formátumú) tükör nélküli fényképezőgép a tervek szerint 2021-ben fog megjelenni, és jelentős technológiai és teljesítménybeli ugrást jelent majd.

A Z 9 egyesíti a Nikon úttörő technológiáit annak érdekében, hogy a Nikon történetének legjobb állókép- és videofelvételi teljesítményét hozza el. Új fejlesztésű, FX-formátumú, rétegelt CMOS-érzékelőt és új képfeldolgozó rendszert használ. A Z 9 fényképezőgép a profik, a lelkes haladó fotósok és a filmesek egyre bővülő igényeinek megfelelően támogatja a 8K-s videorögzítést, valamint a különböző, videóval kapcsolatos műszaki adatokat, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek és munkafolyamatoknak egyaránt megfelelnek.

A Z 9 korábbi digitális SLR és tükör nélküli fényképezőgépekét meghaladó kivételes teljesítménye és kezelhetősége páratlan élményt nyújt a felhasználók számára.

* A termék megjelenésével kapcsolatos információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.
A fényképezőgép külseje eltérhet a fenti képtől.

Amennyiben a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, látogasson el az alábbi webhelyre:
www.nikon.hu

Share.

About Author

Szita Péter