#kattanjki fotópályázat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ismét megszervezik a #kattanjki Fotópályázatot, immár harmadik alkalommal. A nevezés már elindult, a szervezők ezúttal is portréfotókat várnak. A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 525 000 Ft értékben. A verseny főtámogatója a Fotoplus. A zsűrit a fotós szakma olyan jeles képviselői alkotják, mint Schram András, Duba Diána és Bodogán Sándor.

Milyen fotókkal lehet nevezni?
A versenyen idén is külön kategóriában indulnak a profi és a hobbi fotósok. A profi kategóriában portréfotókat várnak a pályázat szervezői öt különböző alkategóriában (férfi, női, gyerek, csoportos és kreatív portré).

Hogyan lehet nevezni?
A nevezésre a fotopalyazat.com oldalon keresztül van lehetőség.

Meddig lehet nevezni?
A nevezési határidő 2022. március 31. 20:00 óra.

Miért #kattanjki?
A kezdeményezés a #kattanjki – fotózás, Photoshop, Lightroom ötletek és tanácsok Facebook csoportban indult útjára kihívások formájában. A csoport célja, hogy inspirációt, illetve segítséget adjanak a fotózni tanulóknak. A pályázatot a csoport két alapító tagja, Ihász Ingrid és Akszjonovics Aljona szervezi.

Friss információért és inspirációért érdemes követni a pályázat Facebook oldalát (facebook.com/kattanjkifotopalyazat), részletes nevezési feltételek pedig a kezdeményezés honlapján találhatók (fotopalyazat.com).

Share.

About Author

Szita Péter