Megjelent a Digitális Fotó Magazin január-februári száma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teszteltünk egy okos kompaktot és egy 36 megapixeles full-frame gépet, tanácsot adunk fekete-fehér fotózáshoz, ingyenes programokat ajánlunk képfeldolgozáshoz és körüljárjuk a középformátumú digitális hátfalak alkalmazási lehetőségeit és értékeljük 2014 trendjeit.

Már kapható a DFM legújabb száma! A tartalomból:

Fényképezőgépek
Ebben a lapszámban a két véglet, egy apró kompakt és egy 36 megapixeles full-frame tükörreflexes járt tesztlaborunkban. A Fujifilm X30 apró méretben és szemet gyönyörködtető retró köntösben nyújtja az okos kompaktok legtöbb előnyét, a Nikon D810 viszont a jelen idő szerinti legnagyobb felbontású full-frame DSLR-ként még nagyobb részletgazdagságot nyújt, mint elődje.

.” href=”galeria.php?cid=298″>

Visszatekintő: 2014
Összegyűjtöttük 2014 legjobb és legérdekesebb sajtófotóit. Nézze meg Ön is, a leglélegzetelállí­tóbb képeket! Elemzést közlünk az év fotótechnikai újdonságairól is, megvizsgálva, hogy melyik márka fejlesztette a legtöbbet és hogy melyek azok, amelyektől további érdekes újdonságokat várhatunk a közeljövőben.

Képkezelés ingyenes programokkal
Nem kell mindig drága szoftver! Cikkünkben a képkezelés és a képfeldolgozás minden egyes lépésére és műveletére ajánlunk ingyenesen hozzáférhető programokat, amelyek sok esetben még egyszerűbben is használhatók, mint a nagy fizetős alkalmazások.

 

.” href=”galeria.php?cid=298″>

Olcsó objektí­vek tükör nélküli gépekhez
Tanácsot adunk azoknak, akik nem tudnak millió forintos összeget szánni egy szett felépí­tésére, de mégis szeretnének jó minőségű fix objektí­vekkel fotózni. Összeállí­tásunkban 150 000 forint alatti jó minőségű fix gyújtótávolságú objektí­veket ajánlunk.

Kompozí­ció fekete-fehérben és szí­nesben
Ebben a hónapban két cikkünk is foglalkozik a fekete-fehér fotózással, gyakorlati tippeket adva a fekete fehér képkészí­téshez és a szoftveres feldolgozáshoz. íšj kompozí­ciós sorozatunk első részében pedig a szí­nek világába teszünk kirándulást, megvizsgálva az egyes szí­nek hatásait.

.” href=”galeria.php?cid=298″>

 

A részletes tartalomért kattintson!

Share.

About Author

Admin