Szombaton jelenik meg a Digitális Fotó Magazin november-decemberi száma

2017-11-03 10:56
Óriási vásárlási tanácsadó, fényképezőgéptesztek, objektívtesztek, Irving Penn és Erik Johansson képei, olvasóink fotói, szolárgráfia és szolárkamera készítés
Szombattól már kapható a Digitális Fotó Magazin decemberi száma!

Óriási vásárlási tanácsadónkban fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők és mobilok mellett használt kamera vásárlásához is tanácsokat adunk, valamit mérlegre tesszük a jelenleg elérhető cserélhető objektíves rendszereket.

Teszteltük a kivételesen sokcélú Nikon D850-et, a kis méretével és hangulatos külsejével hódító Olympus OM-D E-M10 Mark III-at, valamit a rég nem látott ötletességgel egyszerre digiális és analóg Fujifilm Instax SQ10-et.

Kipróbáltuk a Nik új f/1,4-es 28 mm-es nagylátóját és a Tamron megújított 10-24 mm-es ultranagylátó APS-C szenzoros zoomját is.

Ebben a hónapban Irving Penn és Erik Johansson fotóiból készítettük a galériákat, extraként pedig egy olyan utazó fotóiból adunk válogatást, aki pánikbetegsége miatt csak a Google utcaképei segítségével juthat el különleges helyekre, azonban így is megtalálja a tökéletes kompozíciókat.

A hónap különleges fotótechnikája a szolárgráfia, Kovács Csaba mutatja be ezt a különleges, akár több hónapos expozációt is igénylő eljárást és segít lépésről lépésre, hogy mindenki elkészíthesse otthoni szolárkameráját.

Írunk róla, hogy immár csak előfizetéssel vehető igénybe az Adobe Ligtroom, olvasóink a képértékelés és az olvasói pályázat rovatunkban találhatják meg képeiket, kibővített hírek rovattal készültünk és tanácsot adunk alkonyati vagy naplemetés fotózáshoz is.

Részletes tartalom itt!

November 4. szombarról már az újságárúsoknál!