Ismét Fujifilm fotós workshop a Digitális Fotó Magazinnál

2016-09-19 13:13
A Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin október 7.-én közös fotós workshopot szervez a magazin olvasói számára, akiket az eseményekre ezúton is szeretettel meghívunk.
Program:
- A Fujifilm X-Pro2 és X-T2 cserélhető objetkíves fényképezőgépek rövid bemutatása.
- Fotóséta a Belvárosban és műtermi (modelles) fotózás, tárgyfotózás, tesztfotózási lehetőség professzionális színteszt ábrával és a szerkesztőség által is használt objektívteszt ábrával.
- Kötetlen beszélgetés a fényképezőgépekről.
A rendezvényen bemutatjuk a legújabb Fujifilm professzionális fényképezőgépeket, objektíveket, amelyeket a helyszínen ki is próbálhatnak az érdeklődők.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az info@fotomagazin.hu e-mail címen lehet.

Az eseményről a magazinban részletesen beszámolunk. A workshopon készült, általunk legjobbnak tartott felvételeket közzé tesszük a magazinban. A legjobb felvételeket feltöltjük a fotómagazin weboldalára is.
Helyszín: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: info@fotomagazin.hu

A megjelenésére feltétlenül számítunk és kérjük, hogy SD-memóriakátyát hozzon magával.
A workshop ideje: 2016. október 7. péntek, 14 órától 18 óráig.


A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás,
valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a
célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben,
telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez
adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cím: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cím: elofi zetes @mediacity.hu).
A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.