tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Újra Fujifilm fotós workshop a Digitális Fotó Magazinnál

Létrehozva: 2015.11.12  11:01   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin november 20.-án közös fotós workshopot szervez a magazin olvasói számára, akiket az eseményekre ezúton is szeretettel meghívunk.
Program:
- A Fujifilm cserélhető objetkíves fényképezőgépek rövid bemutatása. Előadók: Szita Péter és Koczina Gyula szerkesztők.
- Fotóséta a Belvárosban és műtermi (modelles) fotózás, tárgyfotózás, tesztfotózási lehetőség professzionális színteszt ábrával és a szerkesztőség által is használt objektívteszt ábrával.
- Kötetlen beszélgetés a fényképezőgépekről.
A rendezvényen bemutatjuk a legújabb Fujifilm professzionális fényképezőgépeket, objektíveket, amelyeket a helyszínen ki is próbálhatnak az érdeklődők.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az andrea.limperger@mediacity.hu e-mail címen lehet.

Az eseményről a magazinban részletesen beszámolunk. A workshopon készült, általunk legjobbnak tartott felvételeket elbíráljuk a Képértékelés rovatban. A legjobb felvételeket feltöltjük a fotómagazin weboldalára is.
Helyszín: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: viktoria.orosz@mediacity.hu

A megjelenésére feltétlenül számítunk és kérjük, hogy SD-memóriakátyát hozzon magával.
A workshop ideje: 2015. november 20. péntek, 14 órától 18 óráig.
A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás,
valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a
célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben,
telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez
adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cím: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cím: elofi zetes @mediacity.hu).
A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.


Cimkék:

fujifilm workshop

Hozzászólások

Nincs hozzászólás