tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Szegedi Műhely 2015 - fotóművészeti alkotótelep

Létrehozva: 2015.08.24  12:16   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Az alkotótelep első számú célja, hogy a meghívott művészek számára olyan szakmai lehetőséget nyújtson, aminek keretében Szeged és környéke életének, épített és természeti környezetének egyéni fotográfiai megörökítésével, annak bemutatásával, szakmai vitákkal gyarapíthassák tudásukat, formálják művészi világukat.
Az alkotótelep alkalmat kínál tematikus kurzusok keretében a Szegeden és a régióban élő, alkotó fotográfusok számára is, hogy tapasztalt és elismert, fotográfiához magas szinten értő szakemberektől bepillantást nyerhessenek az egyes szakterületek professzionális világába, szakmai fogásaiba. Az alkotótelep a résztvevő fotográfusok ezen idő alatt készült munkáiból összeállított nyilvános kiállítással zárul.

Időtartam: 2015.augusztus 30.- szeptember 10.
Helyszín: Hunguest Hotel Forrás (Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.)
Művészeti vezető: Szebeni András
Meghívott művészek: Bánkuti András, Bácsi Róbert, Benkő Sándor, Fazekas István, Fejér Gábor, Gaál Zoltán, Hajdu D.András, Kiss Kuntler Árpád, Mandur László, Móricz Sabján Simon, Németh György, Reviczky Zsolt.

Megvalósítandó témák:
street foto
Szeged hírös város
Szeged egyetemi város
Szeged a Tisza fővárosa
Szeged a fürdők és a halászlé városa
Szegedi Nemzeti Színház
Szeged éjszakai élete
Szeged környéke, tanyavilág

A fotóművészek alkotótelepi munkájukat két napra megszakítva, más meghívott előadókkal közösen workshopon osztják meg a Szegeden és a régióban élő, alkotó fotográfusokkal munkaterületük titkait, bepillantást engednek az egyes szakterületek professzionális világába, szakmai fogásaiba.
A workshopot portfolió bírálat előzi meg a MÚOSZ Fotóriporteri Szakosztálya szakértő tagjainak közreműködésével, amelyre bárki elviheti képeit, sőt a bírálók által legjobbnak ítélt kollekció alkotója a kétnapos szakmai programon díjmentesen vehet részt.
A workshopra a titkarsag@muosz.hu a portfolió bírálatra a szegedimuhely2015@gmail.com címen lehet jelentkezni.
További információ: https://muosz.hu/cikk.php?page=szakosztalyok&id=5581&fo=6&iid=41


Hozzászólások

Nincs hozzászólás