tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelenet a Digitális Fotó szeptember-októberi száma

Létrehozva: 2014.08.25  14:21   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Augusztus 26.-tól kapható a Digitális Fotó Magazin szeptember-októberi száma. Teszteltük a Sony legjobb tünör nélküli APS-C szenzoros gépét, Fuji és Nikon 1-es objektíveket próbáltunk ki, bemutatjuk az Einsteint, Churchillt és Hitlert egyaránt fotózó Aigner Lászlót, két cikkben is írunk a városi fotózás titkairól. Keresse a lapban a további érdekes témákat is!
Legérdekesebb témáinkból:

Camera RAW profi módon
Hogy lesznek a nyers fotókból igazán látványos képek? Lehet-e egyetlen felvételből HDR-hatású képet készíteni? Cikkünkben profi fogásokat mutatunk az Adobe Camera RAW programmal folytatott munkához.

Teszt: Nikon, Fujifilm és Sony tükör nélküli gépek
Ebben a hónapban a Nikon három ultragyors működésű kameráját (S2, J4 V3), a Sony legnagyobb tudású tükör nélküli gépét (Alpha-6000) és a Fujifilm legújabb retró stílusú fényképezőgépét (X-E2) próbáltuk ki. Objektív rovatunkban Két Nikon 1-es fix objektívet és két Fujifilm zoomot teszteltünk.

A hónap témája: a városi fotózás
Hogyan lehet igazán különleges városi képeket készíteni? Milyen felszerelés kell a városi fotózáshoz? Többet ad-e az egész, mint a részlet? A kérdésekre választ kaphat városi fotózással foglalkozó cikkeinkben.

Fényképezőgép a gyereknek
Aki gyermekének szeretne fényképezőgépet vásárolni, gondban lehet a hatalmas választék láttán, de cikkünk segítségével az óvodásoktól a kamaszokig mindenkinek ajánlunk megfizethető és jó digitális kamerákat.

Esti és éjszakai fotók állvány nélkül
Otthon maradt az állvány? Nem probléma. Cikkünkben mindent elmondunk az állvány nélküli éjszakai fotózásról, így akkor is profi képeket készíthet, ha csak egy szál fényképezőgéppel indult útnak.

Einstein fotósa: Aigner László
Fotózta Hitlert, Mussolinit, Churchillt és Gandhit, ő készítette Einstein híres, pipázós képét, de újságíróként, rádiósként, filmesként is kipróbálta magát. Az Est és a Pesti Napló után a Life és a New York Times számára is dolgozott, képeit később a George Eastman House vásárolta meg. Ismerje meg cikkünkből Aigner László kalandos életét!

Dr. Meghökkentő fotói
Vajon mi történik, ha a neurológus orvos kamerát ragad, és elkezd fotózni? Eran Gilat hétköznapjain ideggyógyász professzor. Az elmúlt 4 évben figyelmét és energiáit a biológiai témák ábrázolására fordította, munkáit a biológiai egyedek és a természetes fauna hosszas tanulmányozása határozta meg.

Részletes tartalom itt!Hozzászólások

Nincs hozzászólás