tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Szombaton jelenik meg a Digitális Fotó Magazin november-decemberi száma

Létrehozva: 2017.11.03  10:56   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Óriási vásárlási tanácsadó, fényképezőgéptesztek, objektívtesztek, Irving Penn és Erik Johansson képei, olvasóink fotói, szolárgráfia és szolárkamera készítés
Szombattól már kapható a Digitális Fotó Magazin decemberi száma!

Óriási vásárlási tanácsadónkban fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők és mobilok mellett használt kamera vásárlásához is tanácsokat adunk, valamit mérlegre tesszük a jelenleg elérhető cserélhető objektíves rendszereket.

Teszteltük a kivételesen sokcélú Nikon D850-et, a kis méretével és hangulatos külsejével hódító Olympus OM-D E-M10 Mark III-at, valamit a rég nem látott ötletességgel egyszerre digiális és analóg Fujifilm Instax SQ10-et.

Kipróbáltuk a Nik új f/1,4-es 28 mm-es nagylátóját és a Tamron megújított 10-24 mm-es ultranagylátó APS-C szenzoros zoomját is.

Ebben a hónapban Irving Penn és Erik Johansson fotóiból készítettük a galériákat, extraként pedig egy olyan utazó fotóiból adunk válogatást, aki pánikbetegsége miatt csak a Google utcaképei segítségével juthat el különleges helyekre, azonban így is megtalálja a tökéletes kompozíciókat.

A hónap különleges fotótechnikája a szolárgráfia, Kovács Csaba mutatja be ezt a különleges, akár több hónapos expozációt is igénylő eljárást és segít lépésről lépésre, hogy mindenki elkészíthesse otthoni szolárkameráját.

Írunk róla, hogy immár csak előfizetéssel vehető igénybe az Adobe Ligtroom, olvasóink a képértékelés és az olvasói pályázat rovatunkban találhatják meg képeiket, kibővített hírek rovattal készültünk és tanácsot adunk alkonyati vagy naplemetés fotózáshoz is.

Részletes tartalom itt!

November 4. szombarról már az újságárúsoknál!


Hozzászólások

Nincs hozzászólás