tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó november-decemberi száma

Létrehozva: 2014.10.29  14:36   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Lélegzetelállító fekete-fehér tájfotókkal, két full-frame kamerateszttel, részletes vásárlási tanácsadó cikkekkel és még sok más érdekességgel megjelent a DFM november-decemberi száma.
Vásárlási tanácsadó
Nem tud eligazodni a fényképezőgépek és objektívek hatalmas kínálatában? Kalandkamerát venne, de nem tudja hogy milyet? Mobilt keres, amellyel jó fotókat lehet készíteni, esetleg egy tökéletes ajándékötletre van szüksége? Tanácsadó cikkeinkben segítünk megtalálni mindenből a legjobbat!


Fényképezőgépek
Ebben a hónapban egy kicsi de számtalan érdekes funkcióval felruházott vízálló kamerát (Olympus TG-3) és két full-frame fényképezőgépet teszteltünk. A Sony A7s alacsony zajszintjeivel, a Nikon D750 pedig a remek szolgáltatáskínálatával emelkedik ki a mezőnyből.


Galéria: Rafal Maleszyk
Nézegessen gyönyörű fényeket és elképesztő tájakat! Hawaii, napfény, pálmafák és tengerpart, ezernyi színben lennének megörökíthetőek, Rafal Maleszyk azonban fekete-fehérben mutatja meg nekünk.


Lucien Hervé kalandos élete
Kölcsöngéppel és kölcsönnévvel kezdett fényképezni, előtte festett, bankban dolgozott,
szakszervezeti titkár volt. 1949-ben, már a végleges, Lucien Hervé nevet használva került kapcsolatba Le Corbusier-vel és vált professzionális épületfotóssá.


A leggyakoribb képhibák és javításuk
Hogyan lehet egy több sebből is vérző fotóból jó képet készíteni? Lépésről lépésre megmutatjuk, hogy mit kell tenni a hatásos végeredmény érdekében.

Kompozíció mindenkinek - A kontrasztok
A kép egyik legerősebb kompozíciós eleme a kontraszt. Azonban nemcsak tónusok és színek, hanem formák és motívumok is alkothatnak egymással kontrasztot. Megmutatjuk, hogy lehet ezeket a lehető leghatásosabban alkalmazni.

És még sok más téma...

A részletes tartalomhoz kattintson ide!Hozzászólások

Nincs hozzászólás