tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó legfrisebb száma

Létrehozva: 2015.04.24  14:01   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Már kapható a Digitális Fotó Magazin május-júniusi száma! Két csúcs APS-C DSLR tesztje, drónos fotózás, NAS-teszt és egy Canon és egy Olympus telezoom. Azt is megmondjuk, hogyan lehet megkeresni a pénzt a felszerelésre!
A hónap témája: Hogyan keressünk pénzt fotóinkkal?

Hogyan adhatjuk el képeinket, hogy kerülhetünk be egy a nagy fotóügynökséghez és mi kell a jó stockfotókhoz? Ebben a hónapban tematikusan foglalkozunk a témával, cikkeinkből mindenki megtudhatja, hogyan kereshet pénzt fotóival. Tanácsot adunk az első lépések megtételéhez és elemezzük az idei stock-trendeket is.

TIPA-díjak
Szeretné tudni, hogy melyek az év legjobb fotós termékei? Öt földrész 28 fotós magazinjának főszerkesztője nem tévedhet, az idén is kiválasztották a legjobb fényképezőgépeket, objektíveket, kiegészítőket. Külön öröm, hogy idén egy magyar fejlesztésű és gyártású eszköz, az UniqBall állványfej is részesült a rangos elismerésben.

Teszt: Canon EOS 7D Mark II és Nikon D7200
Kipróbáltuk a jelenlegi legjobb APS-C szenzoros tükörreflexeseket, de egy gyönyörű retrókinézetű kamera (Olympus OM-D E-M5 Mark II) és egy manuális funkciókkal is rendelkező utazókompakt (Nikon Coolpix S9900) is megjárta tesztlaborunkat. Aki Canon vagy Olympus gépéhez vásárolna telezoomot, szintén talál érdekes teszteket a lapban.

Drónok támadása
A levegőből fotózni és videózni is csodálatos, de egy megfelelő repülőeszköz és egy megfelelő kamera is szükséges hozzá. Cikkünkben a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldásoktól a milliós professzionális rendszerekig bemutatjuk a drónos fotózás és videózás eszközeit.

Mobil: Samsung Galaxy S6 edge
Tippet adunk azoknak, akik nem csak fényképezőgépükkel, hanem mobiljukkal is jó képeket szeretnének készíteni. Ehavi tesztalanyunkban egy a szokásosnál nagyobb méretű szenzor, f/1,9-es fényerejű objektív és optikai képstabilizátor dolgozik, a különleges design pedig a legtöbb felhasználót elbűvöli.

Adattárolás fotósoknak
Mit tegyünk, ha húsz év múlva is nézegetni szeretnénk fotóinkat? Fordítsunk kiemelt figyelmet az adattárolásra! Tesztünkben egy otthoni és kisirodai környezetbe ajánlható hálózati adattárolót vizsgálunk meg. A QNAP TS-251 számos különleges szolgáltatással rendelkezik.

Részletes tartalom: http://fotomagazin.hu/lapszam/2015/3

 


Cimkék:

dfm

Hozzászólások

Nincs hozzászólás