tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Medvesi fotómaraton 2016

Létrehozva: 2016.01.13  16:14   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
2016-ban harmadik alkalommal rendezzik meg a Medvesi Fotós Maratont. A legutóbbi rendezvényen több mint háromszázan fényképezték a medvesi tájat, Salgó és Somoskő várát.
A Medvesi Fotós Maraton egy nonprofit rendezvény, amelyet a világ első, határon átnyúló geoparkja, a Novohrad-Nógrád Geopark karolt fel, de a kezdeményezés helyi fotósok, többek között Komka Péter fotóriporter nevéhez fűződik.

A korábbi évektől eltérően, idén már workshop-okkal, tanácsadással is várjuk a résztvevőket, többek között túl portréfotózást (palóc népviseletben), asztrofotózást, multikopter bemutatót is szervezünk.
Az ide érkező fotósok amatőr, haladó amatőr szintűek többnyire és egyértelműen igénylik a fotózással kapcsolatos tanácsokat.
A végleges program februárban alakul ki, a rendezvényhez egy fotópályázat is kapcsolódik majd.

Úgy véljük, a Medvesi Fotós Maraton egy egyre ismertebb brand, és lehetőséget látunk arra, hogy középtávon régiónk legnagyobb tájfotós rendezvényévé váljon. Ehhez azonban nekünk is fejlődnünk kell, és olyan partnerekre találnunk, akikkel a kölcsönös előnyök érdekében együtt tudunk működni.

További információ:
http://www.fotosmaraton.hu/
Hozzászólások

Nincs hozzászólás