tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Mario Testino - In your face

Létrehozva: 2015.03.06  11:31   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Mario Testino neve nem cseng ismeretlenül azok számára, akik kiemelt figyelemmel követik a divat világát, különös tekintettel a legnagyobb márkákra. A perui származású divatfotós az elmúlt huszonöt évben az élvonal jeles képviselője, valamint a Vogue és a Vanity Fair egykori legnevesebb munkatársa - sőt, ő a brit királyi család első számú fotósa.


A tavaly hatvanadik évét betöltő fotómágus a legkeresettebbek és legirigyeltebbek egyike a szakmában. Sikere titka az európai titokzatos elegancia jegyeit viselő nő, az erős, tökéletes görög szépség - és ki ne akarna ilyennek tűnni?
„Szeretem az erős, független nőket. A nőket, akik erejük ellenére soha nem veszítik el a nőiességüket, és akik szépségüket nem eszköznek használják. Az olyan nőket, akik reflektálni tudnak saját vágyaikra, de a mieinkre is."
Provokál, zavarunkban szinte minket is vetkőztetnek szuggesztív képei, ez Testino bravúrja. A zavart egy olyan világ kulcslyukán való bepillantás okozza, ahova eddig nem kaptunk belépőt. Betekintés a színfalak mögé, jelenetek egy olyan privát, hírességek által uralt világból, ahol a szemek nemcsak a kamerával flörtölnek, hanem úgy tűnik, magával Testinóval is. A különböző helyszínek (London, Párizs, New York - raktár, kastély vagy ágy) és számtalan kiegészítő eredménye, hogy a divat és meztelenség legszélsőségesebb oldalait láthatjuk modell és fotós egyedi, bensőséges kapcsolatán keresztül.In your Face kiállítása először Európában
130 fotó 30 év munkásságából. Mario Testino In your Face című kiállítása Berlinbe érkezett, a kiállított darabokon azonban nem csupán a hivatalos portréi, hanem privát, sőt aktfotói is láthatók.
A nagyszabású kiállítás megtekinthető 2015. július 26-ig.
Helyszín, Staatliche Museen zu Berlin, Stauffenbergstraße 41, 10785 Berlin

Keresse a teljes cikket a Digitális Fotó Magazin március-áprilsi számában!

Cimkék:

testino dfm

Hozzászólások

Nincs hozzászólás