tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Kompakt fotólabor vállalkozásoknak az Epsontól

Létrehozva: 2014.07.12  06:56   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Az Epson tintasugaras technológián alapuló kompakt fotólabort jelentett be vállalkozások számára. A tekercspapírra dolgozó készülék akár 100 cm hosszúságú nyomatokat is képes készíteni, normál méretű papírképekből pedig nyomtatási minőségtől függetlenül akár 180-360 darabot is elkészít óránként.
Sajtóközlemény:
2014. július 4. - Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborja, a SureLab D700 élénk színeket, megbízhatóságot, rugalmasságot és költséghatékony működést kínál a fotónyomtatással foglalkozó vállalkozások számára. A készüléket fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

A SureLab D700 fotólabor az Epson kiemelkedően rugalmas tintasugaras technológiáját használja, ami megkülönbözteti a készüléket a piacon kapható festékszublimációs modellektől, mert akár 10-21 cm széles és 8,9-100 cm hosszú, fényes, selyemfényű és papír alapú matt nyomathordozókra is képes nyomtatni. Így a fényképek mellett névjegykártyák, üdvözlőlapok, meghívók, szórólapok és promóciós anyagok is könnyedén nyomtathatók. A készülék ideális választás lehet fénymásoló szalonok és fotósok számára is, akik alacsony nyomtatási költségek mellett szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat, illetve termékkínálatukat.

„A nagy kapacitású fotónyomtatásra tervezett SureLab D3000 sikeres bemutatása után a SureLab D700 megjelenése logikus lépés volt az Epson részéről, hiszen ez a készülék kompakt méretével egyaránt alkalmas kis és közepes példányszámú nyomtatásra, vagy kioszkokban történő használatra is. A fotólabor könnyen hordozható, így kompromisszumok nélküli megoldást kínál a nyomtatási minőség és a nyomathordozók rugalmassága terén egyaránt: akár rendezvényeken és iskolai fotózások helyszínein is használható" - mondta Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere.

Hosszú üzemideje és minimális karbantartási igénye tovább növeli a SureLab D700 költséghatékonyságát. A hosszú élettartamú, tartós vágópenge csökkenti az állásidőt és a fenntartási költséget, javítja a hatékonyságot és biztosítja, hogy a felhasználók folyamatos és megbízható szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek.Az Epson professzionális fotónyomtatásban elért sikereire építve a kristálytiszta és élénk képminőséget a már jól bevált Micro Piezo nyomtatófej-technológia garantálja. A SureLab D700 az Epson UltraChrome D6-S tintával széles színteret kínál, a kinyomtatott képek pedig élesek és kontúrosak lesznek a 1440 dpi x 720 dpi (maximális) felbontásnak, a különböző méretű tintacseppeknek és a cseppek precíz elhelyezésének köszönhetően.

A SureLab D700 fotólabor nettó listaára 915.000 Ft

Főbb jellemzők:
Hatszínű, kompakt tintasugaras nyomtató a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz
Fényes, selyemfényű és papíralapú matt nyomathordozóra is nyomtat
4/5/6/8"-es/A4-es (102 mm-210 mm) szélességben és 8,9 cm-100 cm hosszúságban
360 lap/óra nyomtatási sebesség (6x4"-es lap és normál nyomtatási minőség esetén)
180 lap/óra nyomtatási sebesség (6x4"-es lap és legjobb nyomtatási minőség esetén)
65 m-es papírtekercs-hosszúság
Hosszú üzemidő
720dpi/1440dpi felbontás (Gyors: 720x360dpi; Normál: 720x720dpi; Kiváló minőség: 1440x720dpi)
USB csatlakozás
UltraChrome D6-S tinta, 200 ml-es, színenként cserélhető tintapatronok
Hozzászólások

Nincs hozzászólás