tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fotópályázat a Szimpla Design Shopban

Létrehozva: 2014.04.29  13:01   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Gyere el 2014. április 29. (kedd) és május 17. (szombat) között az 1075 Budapest, Síp utca 24-ben található Szimpla Design Shopba és készíts a boltról/boltban fotókat.
Amit várunk: a boltról és/vagy a boltban található tárgyakról készített szép/érdekes/kreatív/vicces/sajátos/egyedi/különleges fotó, részletfotó, tárgykompozíció vagy akár lehet maga a bolt belső látványképe is, a lényeg, hogy a kép ott készüljön a Szimpla Design Shopban.

A pályázatra beérkező fotók közül 15 kép kerül kiválasztásra, amelyek nyilvános kiállítás keretében élőben megtekinthetőek lesznek majd a Szimpla Kertben (1075 Budapest Kazinczy utca 14.).

A 15 fotóból 7 darab a mi, azaz a Szimpla Design Shop választása lesz, 8 darab pedig azok közül kerül a nyertesek közé, amelyek Facebookos oldalunkon a legtöbb lájkot kapják az összes beküldött kép közül, tehát a közönségkedvencek (érdemes tehát az ismerősöket, barátokat arra ösztönözni, hogy lájkolják a fotódat, ha tetszik nekik, így nagyobb az esélyed arra, hogy bekerülj a nyertesek közé).

És még nincs vége: az összes pályázatra beküldött fotóból a nyertes fotókon kívül még kiválasztunk 35 képet, amely a pályázat anyagát bemutató ingyenes online magazinba is bekerül, ahol természetesen a fotót készítő neve, online portfóliója szintén feltüntetésre kerül.

További információ itt!Hozzászólások

Nincs hozzászólás