tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Kádár Katalin A parton című tárlata

Létrehozva: 2014.11.16  06:54   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Kádár Katalin fotómunkáinak különlegessége, hogy egyszerre jelenik meg bennük a geometrikus vagy lírai absztrakt festészet komponálásmódja és a fotó valóságrögzítő szemlélete.
Kádár Katalin képzőművész A parton című tárlata az Óbudai Kulturális Központ San Marco Galériájában (1032 Budapest, San Marco u. 81.), 2014. november 7-én 18 órakor Garami Gréta művészettörténész nyitotta meg

A kiállítás november 21-ig, hétköznaponként 9-16 óráig ingyenesen látogatható. A kiállítás keretprogramjaként 2014. november 14-én 17.30-tól Garami Gréta Válogatás a fotográfia történetéből című művészettörténeti előadását hallgathatják meg az érdeklődök. Vendég: Kádár Katalin.

"Kádár Katalin fotómunkáinak különlegessége, hogy egyszerre jelenik meg bennük a geometrikus vagy lírai absztrakt festészet komponálásmódja és a fotó valóságrögzítő szemlélete. A teljesen elvonatkoztatott, jelszerű képalkotás, konstruktivista képépítő jelleg fotórealista látásmóddal párosul: miközben egy nonfiguratív felületet látunk, a kép valódi tárgya a valóság bármely apró, profán, látszólag bagatell részletének pillanat-hű, utólagos vágás, képmanipulálás nélküli állapota."
Garami Gréta


Cimkék:

kádár katalin

Hozzászólások

Nincs hozzászólás