tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


II. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat

Létrehozva: 2013.12.20  12:25   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A HUNTINGPress Nemzetközi Fotóügynökség ismét meghirdeti nemzetközi, nyilvános fotópályázatát. A világ bármely részéről várjuk profi és amatőr fotósok felvételeit. A fotópályázat témája: "Párzás".
A téma ismét igen sok lehetőséget kínál a fotósok számára: az apró rovarok párzása ugyanúgy téma, mint a rétisasok szerelmes röpte, vagy akár az őzek üzekedésének beteljesülése, a borítás.

A beérkezett pályázati anyagokat a megszokott módon a Magyar VADÁSZLAP szerkesztősége fogja elbírálni. A zsűri által legjobbnak ítélt három fotó készítői egyhetes foto-szafarin vehetnek részt a HM VERGA Zrt., a Bakonyerdő Zrt. illetőleg a Gemenc Zrt. területén 2015 szeptemberében.

A pályamunkák válogatott anyagából kiállítást szervezünk 2015 februárjában, a XXII. FeHoVá-n.

A pályázat részleteiről a HUNTINGPress.eu oldalon adunk négy nyelven tájékoztatást. Ugyanitt közöljük a megmérettetés végeredményét 2014. november 20-án.

A maximum 10 felvételből álló pályázati anyagot .jpg formátumban CD-n (1031 Budapest, Rozália utca 59/a.) vagy e-mailen (foto@fotohunting.hu) küldheti, nevezheti be a pályázó. Mind a postai úton, mind az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét. Pályázni az eredeti képekből készített nézőképekkel lehet, amelyeknek mérete a fotó hosszabbik oldalán minimum 1900 px.

A díjazott és kiállításra beválogatott munkákat utólag nagy felbontásban is el kell küldenie a pályázónak.

A beküldési határidő 2014. november 15.

A Fotóügynökség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött pályázati anyagokat - az eredményhirdetés után - beemelje kínálatába, így a pályázatra jelentkezés feltétele, hogy a fotós szerződést kössön a Fotóügynökséggel.

Minden eladott felvétel után a szerző megkapja a honoráriumát. A Fotóügynökség honlapján az alábbi címen lehet regisztrálni:

http://fotohunting.hu/hu/csatlakozas

Más fotópályázaton díjazott képeket a pályázók NEM küldhetnek be. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek.Hozzászólások

Nincs hozzászólás