tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje

Létrehozva: 2014.03.14  10:01   frissítve: 2014.03.14 10:14
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje alatt az egyes helyszíneken változatos fotózások várják a résztvevőket


A fotózás világában egyedülálló esemény immár másodszor kerül megrendezésre a 2014. március 22-23. hétvégén. A tavalyi telt házas programon 500 fotós járta végig Budapest fotóműtermeit és készített rengeteg fotót egy egész hétvégén keresztül. Az esemény jellege idén is változatlan, azaz a fotózás szerelmesei egyetlen belépő megvásárlásával számos fotóműteremben, rengeteg fotózással tölthetnek el két napot a budapesti fotóműtermek nagyszabású nyílt hétvégéjén.
A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje alatt az egyes helyszíneken változatos fotózások várják a résztvevőket. Modellfotózások a divattól a portrén át az aktig minden stílusban, világítástechnikai workshopok, bemutató fotózások, greenbox fotózás, táncfotózás, ételfotózás, gyerek-, kutya- és tárgyfotózás is megtalálhatóak a programok hosszú sorában. Összességében a fotózás számos területén készíthetnek képeket a fotósok minőségi képeket műtermi körülmények között és mindeközben bepillanthatnak a profi fotóműtermek világába.
A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje összes programja a tavalyi eseményhez hasonlóan egyetlen 3800 Ft-os karszalag megvásárlásával látogatható. Ezért az egyszeri összegért ezen a hétvégén a résztvevők mintegy 15 fotózási helyszínen egész hétvégén összesen 16 órán keresztül fotózhatnak változatos témákat. A minőségi fotózási lehetőség érdekében a szervezők korlátozták a megvásárolható karszalagok számát, így csak 500 fotós vehet részt az eseményen, hogy mindenkinek kényelmesen legyen ideje fotózni.
A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéjének részletes programjai, valamint a jegyértékesítés információi az esemény hivatalos weboldalán olvashatóak: www.fotomutermek.hu


Hozzászólások

Nincs hozzászólás