tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fujifilm Workshop a Digitális Fotó Magazinnal

Létrehozva: 2017.08.18  13:53   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Az Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin közös workshopot rendez a magazin olvasói számára, akiket ezúton hívunk meg az eseményre.
A résztvevők szabadtéri és műtermi körülmények között is kipróbálhatják a Fujifilm legújabb profi és amatőr fényképezőgépeit és objektívjeit, kiegészítőit, köztük a középformátumú GFX-50S kamerát is.

A workshop időpontja: 2017. szeptember 22. 14 órától 18 óráig
Helyszín: A Digitális Fotó Magazin szerkesztősége

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az info@fotomagazin.hu címen lehet.

Program:
-rövid előadás a Fujifilm GFX-50S kameráról és más eszközökről
-műtermi tárgy és a modellfotózás
-fotóséta a belvárosban

A rendezvény házigazdái a Digitális Fotó Magazin szerkesztői.


Helyszín: MediaCity Magyarország Kft. 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.
Regisztráció: info@fotomagazin.hu. Információ: 06/1 225-2390
Kérjük, hogy saját SD-memóriakátyáját hozza magával, hogy hazavihesse az elkészített képeket!A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás, valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben, telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cím: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cím: elofizetes@mediacity.hu). A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.Hozzászólások

Nincs hozzászólás