tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fotósok hatodik Viadala

Létrehozva: 2015.04.09  09:12   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Ismét Fotós Viadal lesz Veszprémben, az egész napos program során a helyszÍnen kiadott feladatokat kell megfotózni a résztvevőknek.


Május 9-én, a Gizella napok szombatján ismét megrendezésre kerül a FotósViadal Veszprém belvárosában. A Pannon Egyetem Fényképészkör ezúttal is számít azok részvételére, akik szeretnek fotózni és élvezik a kihívásokat. A már hagyománnyá vált egésznapos rendezvényen a szervezők amatőr és profi fotósokat is szívesen látnak.
A FotósViadal lényege, hogy a versenyzők különböző érdekes témákat kapnak, melyeket a nap folyamán adott időkorláton belül kell leexponálniuk és leadniuk a megadott állomáson. A mozgalmas, egész napos kihívást jelentő verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, továbbá a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő maga alakíthatja saját idejét.
A hatodik FotósViadalon ismét 10 téma lesz megadva: az elsőt a hivatalos megnyitó után vehetik át a versenyzők, melyre reggel 9 órakor kerül sor a Hotel Magister konferenciatermében. A megnyitó előtt minden megjelent versenyzőnek regisztrálnia kell, melyet már 7:30-tól megtehetnek.
A korábbi évekhez hasonlóan a leadott képeket többtagú szakmai zsűri értékeli majd, az eredményhirdetésre pedig a díjazott képekből összeállított időszakos kiállítás megnyitóján kerül sor, várhatóan júniusban. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
A versenyen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges, amelyet a www.fotosviadal.hu weboldalon tehetnek meg az érdeklődők.
Friss információkért kövess minket facebook oldalunkon, a www.facebook.com/fotosviadal címen!
Gyere és fotózz velünk idén is egy napon át!

Cimkék:

fotós viadal

Hozzászólások

Nincs hozzászólás