tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fehér foltok hosszú expozíciónál a Nikon D810 képén

Létrehozva: 2014.08.19  09:52   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Nikon szervizfelhívást tett közzé, amelyben arra kéri a D810 típusú kamerák felhasználóit, hogy forduljanak a szervizhez, ha azt tapasztalják, hogy hosszú expozíció és 1,2x-es crop mód használatakor fényes pontok tűnnének fel a képen.
Az érintett kamerák sorozatszámait a Nikon honlapján lehet ellenőrizni, de azok a kamerák, amelyek állványmenetének belsejében kis fekete pötty látható, már átestek a javításon.

A Nikon közleményéből:
"A Nikon D810 digitális SLR fényképezőgép egyes felhasználóitól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a hosszú expozícióval, illetve az 1,2× (30×20) képterület-beállítással készített képeken néha fényes pontok láthatók.
A panaszt megvizsgáltuk, és azt tapasztaltuk, hogy az említett fényes pontok valóban megfigyelhetők a hosszú expozícióval, illetve az 1,2× (30×20) Image area (Képterület) beállítással készített felvételek némelyikén.
A már megvásárolt és érintett fényképezőgépeket a Nikon szervizközpontokban szükség esetén ingyenesen megjavítják. Szíves elnézését kérjük az esetlegesen okozott kellemetlenségért.
"

A magyar nyelvű szervizfelhíváshoz kattintson ide!


Hozzászólások

Nincs hozzászólás
!-- (c) 2000-2018 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Canon_July_1092, placement: /12/Desktop display/Site buy/fotomagazin.hu/ROS/wallpaper 02.07-30.09, creative: wallpaper -->