tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Dr. Meghökkentő

Létrehozva: 2014.08.26  11:18   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Vajon mi történik, ha a neurológus orvos kamerát ragad, és elkezd fotózni? Megmutatjuk!
Eran Gilat hétköznapjain ideggyógyász professzor. Biológiai tanulmányait a jeruzsálemi Zsidó Egyetem biológia szakán végezte, doktorátust az Izraeli Műszaki Egyetem Orvostudományi Karán szerzett, a posztdoktori tanulmányait pedig a New York-i Albert Einstein Egyetemen folytatta. Kutatásait az epilepszia mechanizmusának tanulmányozásával, valamint a betegség innovatív gyógyításának fejlesztésével kapcsolatosan folytatja.


Az írás ezen pontján azonban joggal tehetjük fel a kérdést. Ez mind szép és jó, na de ez nem egy orvosi szaklap.És mint a legtöbb történetben, itt is következik egy csavar. Eran ugyanis nem csupán kórháza falai között érzi biztonságban magát, a kamerát is profi módon kezeli.

„Egy fiatal orvostanhallgatónak vagy kutatónak hosszú időbe telik megtanulni és alkalmazkodni laboratóriumi vagy kórházi helyszínekhez azért, hogy később jó teljesítményt tudjanak nyújtani. Ezt kitartó tréninggel lehet csak elérni, és néhányan még így sem tudják soha megszokni a látványt. Fényképészeti tevékenységem helyszínek és különböző összefüggések bemutatásával foglalkozik, melyek a műtőkben használatos nem éppen tipikus eszközöket, orvosi felszereléseket mutatják meg."

Keresse Eran Gilat meghökkentő fotóit a Digitális Fotó Magazin szeptember-októberi számában!


Cimkék:

eran gliat

Hozzászólások

Nincs hozzászólás